2018-11-14 17:38


MOARTE INEXPLICABILĂ LA 31 DE ANI. Actorul Cory Monteith, găsit mort în camera de hotel

 |  11:32
MOARTE INEXPLICABILĂ LA 31 DE ANI. Actorul Cory Monteith, găsit mort în camera de hotel

Celebru pentru rolul Finn Hudson din serialul “Glee”, actorul canadian Cory Monteith a fost găsit mort în camera sa de hotel din Vancouver, unde era cazat încă din 6 iulie. Momentan nu se ştiu cauzele morţii sale, însă actorul de 31 de ani ducea o luptă cu drogurile, iar în martie 2013 a fost internat într-o clinică de reabilitate.

Poliţia din Vancouver nu a dat detalii despre cauza decesului,iar o autopsie va fi efectuată luni, informează CNN, citat de Mediafax. Actorul de 31 de ani a fost găsit mort de personalul hotelului din Vancouver, după ce a depăşit ora de predare a camerei. Vedeta era cazată în hotel de pe 6 iulie. Colegii săi din serial au postat mesaje de regret pentru moartea subită a actorului, pe reţelele de socializare.

Cory Monteith a jucat în comedia muzicală “Glee” de la debutul acesteia, în 2009 şi avea o relaţie cu colega sa de platou, Lea Michele. Actorul a fost internat în luna martie a acestui an într-o clinică de reabilitare, pentru a lupta cu dependenţa de droguri. Cory Monteith a vorbit deschis despre abuzul de droguri în 2011, când a declarat că a început să se drogheze la 13 ani, iar până la vârsta de 19 ani a fost deja internat pentru reabilitare.

În 2011, Cory Monteith a câştigat un premiu Teen Choice pentru cel mai bun actor într-o comedie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-14

TAGURI: moarte, 31, ani, actor, cory, monteith, camera, hotel, droguri, glee, serial, finn hudson, vancouver
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...