2016-12-05 22:42

MONDEN


Mihai Morar, în pericol

 |  13:48
Mihai Morar, în pericol

Prezentatorul radio-tv Mihai Morar se află într-o vacanţă în Thailanda, pe insula Phi Phi, însă concediul i-ar putea fi afectat de un cutremur puternic petrecut în vecinătate. Cu toate astea el nu-şi face nici cea mai mică problemă, după cum le-a mărturisit admiratorilor săi de pe Facebook "Azi noapte, SMS de la mama: "Cutremur în ocean, lângă Indonezia. Se pregăteşte tsunami. Cât de aproape eşti?" O liniştesc, îi spun că e o distanţă de sute de mile, sunt la adăpost. În 2004, Phi Phi, insula pe care stau, a fost distrusă de tsunami. Azi noapte, cutremurul şi tsunami nu s-au înteles la preţ, cred. Mama e pe pace. Ce nu ştia ea e că sunt "chiriaşul" primei casuţe de la mal. Sunt Morar, pariez toţi banii că nici azi nu e tsunami!"


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-10

TAGURI: Mihai Morar, pericol, tsunamiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Un cutremur puternic a lovit Japonia. Tsunami de un metru în apropierea centralei nucleare de la Fukushima Un cutremur puternic cu magnitudinea de 6,9 grade pe scara Richter s-a produs, marți dimineața,... 22 Noi 2016 | (0)
Hunedoara. Pericol de avalanșă în Masivul Parâng Salvamontiștii din județul Hunedoara au avertzat asupra pericolului de producere a unor avalanșe... 24 Noi 2016 | (0)