2016-12-07 22:31

MONDEN


Moisescu, vacanţă la 2000 m

 |  18:45
Moisescu, vacanţă la 2000 m

Andi Moisescu şi soţia lui, Olivia Steer, şi-au petrecut vacanţa de iarnă în Ischgl, Austria, unde, aşa cum a mărturisit vedeta PROTV, au „respirat aer curat, de la 2000 de metri în sus”. Andi şi Olivia au schiat cât a fost ziua de lungă şi s-au bucurat de câteva zile libere alături de prieteni. „Mi-am răsfăţat nevasta. Normal”, dezvăluie Andi, „copiii au fost în tabără cu grădiniţa, aşa că părinţii şi-au făcut de cap. Am dat în mintea copiilor, cu prietenii. Asta e de fapt o exagerare. Eu n-am făcut nici cel mai mic efort. Am fost pur şi simplu eu”, a recunoscut el. Deşi a stat pe pârtie de la primele ore ale zilei, Andi mărturiseşte că a avut timp şi de puţină odihnă. Întors cu un tonus de zile mari, el se pregăteşte să demonstreze încă o dată că „Românii au talent” şi va dezvălui alte şotii mondene în ApropoTv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-02

TAGURI: andi moisescu, olivia steer, vacanta, austriaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Austria: Extremistul Hofer a pierdut prezidențialele Un scrutin foarte important pentru întreaga Uniune Europeană a avut loc duminică, în Austria,... 04 Dec 2016 | (0)
Decizie inedită a instanței: fumatul, interzis în propria locuință! Curtea Supremă din Austria i-a interzis unui bărbat să mai fumeze pe balcon sau cu ferestrele... 02 Dec 2016 | (0)