2019-02-22 13:15


Moment incredibil trăit de diva PARIS HILTON în vârf de munte

 |  13:12
Moment incredibil trăit de diva PARIS HILTON în vârf de munte

Diva americană Paris Hilton a trăit un moment incredibil în acest weekend, în timp ce se afla cu logodnicul său la schi în Aspen, Colorado.

Starleta a fost cerută în căsătorie de partenerul său, actorul Chris Zylka, cunoscut din serialul de televiziune „The Leftovers”. Cei doi s-au cunoscut în urmă cu opt ani, la o petrecere a galei Oscar, însă au reluat legătura abia în urmă cu doi ani.

„Sunt atât de entuziasmată să fiu logodită cu iubirea vieţii mele şi cel mai bun prieten al meu. Nu m-am simţit niciodată mai fericită, în siguranţă şi iubită. Este perfect pentru mine din toate punctele de vedere şi mi-a arătat că basmele există cu adevărat”, a spus moştenitoarea imperiului hotelier Hilton pentru revista People, citată de News.ro.

Cei doi făceau o fotografie pe o pârtie de schi când Chris Zylka s-a aşezat într-un genunchi în faţa vedetei americane şi a cerut-o în căsătorie oferindu-i un inel cu diamant de dimensiuni mari, de 20 de carate, în formă de pară.

„Am fost atât de surprinsă şi emoţionată. Am spus «da» imediat. Inelul este splendid şi strălucitor. Este cel mai frumos inel pe care l-am văzut”, a mai spus Paris Hilton.

„Paris este cea mai frumoasă şi impresionantă femeie. Mă simt cel mai norocos bărbat din lume”, a spus Zylka pentru People. 

În iulie, Zylka a mai apărut în producţii precum „10 Things I Hate About You”, „The Secret Circle”, „The Amazing Spider-Man”, „Bloodline” sau „Twisted”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-03

TAGURI: paris hilton, inel logodna, cerere casatorie, munte, moment
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...