2018-09-26 12:39


Moni, Pantera Roz pentru soţul chinez

 |  18:09
Moni, Pantera Roz pentru soţul chinez

„Viaţa e roz şi roz este lumea toată/ Buzele mele au gust de îngheţată…”, cânta pe vremuri Jojo, refren împrumutat parcă de Monica Gabor, având în vedere că întreaga existenţă a fostei doamne Columbeanu are în centru culoarea roz. După o lungă perioadă de trai pe vătrai în America, Moni s-a întors în ţară cu scopuri precise: obţinerea custodiei Irinei şi deschiderea unei afaceri „roz” în România, cu ajutorul chinezului Mr. Pink (n.r.- Domnul Roz) despre care se crede că i-ar fi devenit soţ.

Ca Pantera Roz arăta Monica Gabor marţi seară, pe Aeroportul Otopeni, la întoarcerea din pribegia americană. Asemuită totodată cu o acadea imensă având în vedere costumaţia roz bombon la care a asortat o geantă de fiţe, la fel de roz şi ea, al cărei preţ, spun cunoscătorii, s-ar situa în jurul a 50.000 de euro, Moni radia de fericire. Dar nu neapărat pentru că urma să-şi vadă fiica, ci pentru că pregăteşte, inclusiv pentru piaţa din România, o colecţie exclusivistă de haine pe care o va numi „Lhamo”, aşa cum o cheamă şi pe ea în acte, un singur costum urmând a costa în jur de 30.000 de euro, după spusele sale. A refuzat să clarifice dacă s-a măritat cu iubitul chinez şi a spus doar ca în Los Angeles toată lumea o strigă Lhamo şi nu Monica, dar şi că în toate actele ei din America este trecută Monica Lhamo, nume care ar însemna „înger” sau „zeiţă”. Fosta doamnă Columbeanu a specificat chiar că pasiunea pentru culoarea roz i-a fost insuflată de bărbatul pe care îl iubeşte, acesta insistând ca ea să poarte zilnic haine roz.

Irina la munte, părinţii la proces

În timp ce Irinel afirmă că Monica nu a mai vorbit, din proprie iniţiativă, cu fiica sa de mai bine de o lună, aceasta susţine că fostul său soţ a trimis-o intenţionat pe Irina la munte, pentru ca ele două să nu se întâlnească. Ieri a avut loc o nouă înfăţişare la tribunal, în procesul pentru custodia fetiţei la care Moni s-a prezentat foarte încrezătoare. „Am depus la dosar extrasele de cont, documentele cu proprietăţile pe care le deţin pentru a demonstra că îmi pot creşte fetiţa în cele mai bune condiţii. Nu am de gând să o iau pe Irina în America şi mă voi muta în România, unde o să-i construiesc un viitor liniştit”, a spus ea înainte de proces.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-02

Mai multe imagini:
Moni, Pantera Roz pentru soţul chinez
zoom
Moni, Pantera Roz pentru soţul chinez
zoom

TAGURI: moni, iri, proces
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANA
11 Iun 2012

In care acte ale ei din America este trecuta Lhamo?Ce reporteri de doi lei dar chiar va lasati prostiti de una ca asta,sau chiar sinteti prosti. Actul ei de baza in America este pasaportul ei romanesc,in care sigur este trecuta Gabor.Chiar daca s-a maritat oficial (ceea ce nu este adevarat),este prea scurt timpul la depuna acte pentru o rezidenta in SUA, si sa obtina acte oficiale ca:Social Security sau Permanent Resident.Din surse sigure va asigur ca Monica Gabor nu apare casatorita pe teritoriul SUA.Nu tot ce zboara maninca. Sa faca dovada unui act care sa poarte numele de Monica Lhamo ,mai terminati sa fiti asa creduli.
ANA
11 Iun 2012

Ce extrase de cont?la ce banca? nu exista asa ceva legal pe numele ei,nu are cum,nu detine acte in America care sa-i dea dreptul sa deschida cont bancar.Numai minciuni.
Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...