2017-01-25 03:19


Monica a depus plângere împotriva lui Irinel Columbeanu. Susţine că angajaţii de la Izvorani au lovit-o

 |  11:55
Monica a depus plângere împotriva lui Irinel Columbeanu. Susţine că angajaţii de la Izvorani au lovit-o

Monica Columbeanu a depus, sâmbătă seară, o plângere împotriva soţuluiei, susţinând că angajaţii de la Izvorani au lovit-o când a încercat să-şirecupereze lucrurile şi să-şi vadă copilul, informează stirileprotv.ro.

Monicaa depus plângere pentru tâlhărie la Poliţia Snagov, a dat declaraţii la un altpost de poliţie, apoi a mers la Institutul de Medicină Legală pentru examinare,conform.

"Monica Columbeanu a suferit astăzi o serie deleziuni şi alte acte de violenţă.Loviturile i le-au cauzatangajaţii domnului Columbeanu, la instigarea acestuia au bruscat-o, acte deviolenţă verbală şi fizică, suntmaimulte escoliaţii la nivelulpieptului", a declarat avocatul Ionuţ Dojan.Medicul legist a trimis-o la Spitalul Floreasca. Se pare că tânăra a avutnevoie de mai multe radiografii.

"Echilibratăhemodinamic şi respirator fără a prezenta unrisc, avea traumatisme minore la nivelul braţelor şi antebratţlor,cu echimoze locale", a declarat medicul Bogdan Matei.

Monica şi IrinelColumbeanu se află în proces de divorţ şi se luptă pentru custodia fetiţei lorIrina.

Monica a depus cerereade divorţ, soliciând custodia fetiţei sale.

Pe 28 februarie,JudecătoriaBufteaa decis că, IrinelColumbeanu, la reşedinţa acestuia din Izvorani, până la decizia definitivă ainstanţei privind divorţul.

Omul de afaceri acerut instanţei să o decadă din drepturile părinteşti pe Monica, acuzând căaceasta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-06-14Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image