2018-12-14 22:34


Monica a plâns când a aflat că Irina rămâne în custodia ei. Magistraţii i-au dat câştig de cauză soţiei lui Irinel

 |  18:00
Monica a plâns când a aflat că Irina rămâne în custodia ei. Magistraţii i-au dat câştig de cauză soţiei lui Irinel
MagistraţiiTribunalului Bucureşti au făcut-o pe Monica Columbeanu să plângă, ieri, însă nude supărare, ci de bucurie că fiica ei, Irina, trece în custodia sa provizorie,până la finalizarea divorţului. Astfel, judecătorii au admis recursul vedeteifaţă de decizia Judecătoriei Buftea, care dăduse copilul în grija tatălui. Încursul zilei de ieri, Monica urma să meargă la Izvorani, să o ia pe Irina,căreia tatăl ei este obligat de instanţă să-i plătească lunar, pentruîngrijire, suma de 2.000 de lei. În ce priveşte procesul de divorţ, care a avutloc ieri cel de-al doilea termen, acesta a fost din nou amânat.

Zi de mare bucurie pentruMonica Columbeanu care a primit, ieri, custodia temporară a fiicei sale învârstă de 4 ani, până la finalizarea divorţului de Irinel Columbeanu. În salade judecată au fost prezenţi atât omul de afaceri, cât şi soţia sa. Irinel a arătatcă este dispus să ofere 2.000 de lei pensia alimentară Irinei, în cazul în careinstanţa decide ca fetiţa să rămână la mamă. Pe de altă parte, Monica a spus căinstanţa este cea care trebuie să calculeze un procent din veniturile ei, caresă ajungă la fetiţă, dacă aceasta rămâne la Irinel Columbeanu.

Despresoţul său, manechinul a declarat că acesta nu s-a interesat deloc de fiica lui,în perioada când ele au fost plecate în Statele Unite, şi că ea a fost cea carea insistat ca relaţia tată-fiică să nu se răcească, cerându-i lui Irinel săţină legătura cu fetiţa prin internet. Monica a mai spus că după ce fetiţa aajuns în ţară şi în perioada în care ea a mai rămas în SUA, a menţinut legăturadoar cu fetiţa prin intermediul mamei sale, din cauza unor mesaje de ameninţareprimite de la soţul ei.

Columbeanuloveşte cu ciocanu’: o face prostituată peMonica

Irinel Columbeanu a depus,ieri, la instanţă o serie de documente şi înscrisuri, care au fost luate înevidenţă ca probe. La ieşirea din salade judecată, întrebat fiind despre documentele depuse ieri, Irinel a arătat căprobele dovedesc “tarifele pe care Monica le-a perceput”. “Nu o acuz eu deprostituţie, sunt lucruri ştiute de toată lumea, au apărut tarifele practicatede ea”, a mai adăugat afaceristul.

Separe însă că magistraţii nu s-au lăsat convinşi de noile probe aduse de Irinelşi au acordat Monicăi Columbeanu custodia Irinei. Irinel Columbeanu va trebui să plătească Monicăi, lunar, suma de 2.000 delei, pentru îngrijirea fetiţei.

Pede altă parte, procesul de divorţ de la Judecătoria Buftea a fost amânat luni.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-04
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...