2017-01-23 16:51


Monica a trimis o scrisoare presei prin care clarifică motivele despărţirii de Irinel şi modul în care va administra bunurile primite la partaj: ’’Voi dona totul spitalelor, nu voi păstra nici un leu de la Irinel!’’

 |  18:12
Monica a trimis o scrisoare presei prin care clarifică motivele despărţirii de Irinel şi modul în care va administra bunurile primite la partaj:   ’’Voi dona totul spitalelor, nu voi păstra nici un leu de la Irinel!’’
Aflată în America, Monica Columbeanu este un simplu spectator laschimbările care se produc în viaţa fiicei ei, fără ca ea să poată interveni. Apierdut-o pe Irina pentru că a ales cariera în locul „meseriei” de mamă, iarjudecătorii au penalizat-o pentru acest fapt cu pierderea, cel puţin temporară,a custodiei fetiţei sale de 5 ani. Monica a trimis o scrisoare presei prin carepovesteşte de ce s-a măritat cu Irinel, de ce a divorţat şi ce va face cu baniiprimiţi în urma finalizării divorţului.

În continuare, textul integral al scrisorii trimise de Monica:

„Dorinţele mele pentru mine, pentru ţara mea şi pentru viitor

Eu, Monica Gabor, m-am căsătorit cu Irinel Columbeanu în 2006 la vârsta dedoar 18 ani pentru simplul motiv că eram o tânără îndrăgostită. Am decis săavem un copil deoarece am vrut să încununăm dragostea ce ne-o purtam, îmidoream să fiu o mamă minunată şi să am o familie fericită pentru totdeauna. Dinpăcate, din cauza unor circumstanţe dincolo de controlul meu, aceste lucruri numai sunt posibile.

Acum, după cum toată lumea ştie, căsnicia mea se încheie din păcate cu undivorţ. Mi-a fost foarte greu să iau această hotărâre, dar nu am avut de ales.Nu mai vreau să îi mai permit să mă rănească. Tot ce vreau acum din ceea cereprezintă căsnicia noastră este copilul meu drag pe care îl iubesc mai multdecât propria mea viaţă şi dincolo de orice altceva în această lume. Nu îmipasă de nimic altceva. Sunt conştientă că motivul pentru care Irinel Columbeanunu doreşte ca fetiţa să îmi fie încredinţată spre creştere şi educare esteteama lui maladivă de a ne susţine financiar şi totodată de a-mi fi atribuitenişte drepturi mai mari având în vedere că singurul copil s-ar afla înîngrijirea mea. Fetiţa noastră va împlini în curând 5 ani, dar până înainte săafle de intenţia mea de a divorţa, Irinel Columbeanu exista doar în acte caparte din viaţa ei. Niciodată nu i-a păsat de ea, niciodată nu a vrut să îiofere nimic, nici măcar puţin din timpul lui preţios. Atât de preţios încâttimp de câteva luni la rând nici măcar nu venea să o viziteze.

Ca atare, orice bun pe care legislaţia României mi-l va atribui dupăfinalizarea procesului de partaj intenţionez să îl donez organizaţiilorcaritabile de stat: orfelinatelor, spitalelor şi celor care sprijină oameniistrăzii, dar şi să îmi plătesc datoriile faţă de avocaţii mei. În mod special,doresc să donez banii ce reprezintă contravaloarea Bentley-ului meu, dar şibanii pentru care am muncit şi pe care Irinel Columbeanu mi i-a luat. Nu vreausă păstrez nimic pentru mine, nici măcar un leu.

La final, vreau să mulţumesc tuturor celor care mă susţin, atâtjurnaliştilor, cât şi celorlate persoane care îmi sunt alături, celor care îşifac griji pentru mine. Vă doresc tuturor, indiferent cine sunteţi, să aveţifamilii fericite, să fiţi fericiţi în fiecare zi şi să aveţi o viaţă minunată.Toate aceste urări vi le spun din inimă, vi le doresc din tot sufletul.

Acestea sunt dorinţele mele pentru mine, ţara mea şi pentru viitor.

Cu sinceritate,

Monica Gabor”

Irina locuieşte acum la Izvorani, cu tatăl ei

Imediat după plecarea neanunţată a Monicăi în America, legea aîncredinţat-o pe Irina tatălui ei, iar fetiţa pare să fie foarte fericită laIzvorani. Cei doi petrec foarte mult timp împreună, au mers chiar într-oexcursie organizată de grădiniţă în judeţul Vâlcea, iar în weekend s-au plimbatcu iahtul pe lacul Snagov şi au fost în vizită la Grădina Zoologică. RamonaGabor susţine că este o chestiune de timp până când Monica îşi va recăpătafiica, pentru că atunci când se va întoarce în România, Irina îi va fi reîncredinţată.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-12-29

Mai multe imagini:
Monica a trimis o scrisoare presei prin care clarifică motivele despărţirii de Irinel şi modul în care va administra bunurile primite la partaj:   ’’Voi dona totul spitalelor, nu voi păstra nici un leu de la Irinel!’’
zoom
Monica a trimis o scrisoare presei prin care clarifică motivele despărţirii de Irinel şi modul în care va administra bunurile primite la partaj:   ’’Voi dona totul spitalelor, nu voi păstra nici un leu de la Irinel!’’
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image