2017-01-18 14:17

MONDEN


Monica Anghel îşi duce fiul la arte aikido

 |  21:00
Monica Anghel îşi duce fiul la arte aikido

Cântăreaţa Monica Anghel a născut în luna septembrie a anului trecut,  primul său copil, un băieţel de nota 10, căruia i-a pus numele Aviv Alexandru. În urmă cu câteva zile, artista s-a întors din vacanţa din Turcia, pe care a petrecut-o alături de soţul şi copilul său. Interpreta, care în prezent este implicată în numeroase proiecte, ne-a dezvăluit cum contribuie la creşterea micuţului său, pentru ca acesta să aibă o viaţă cât mai sănătoasă.

Aviv Alexandru este primul copil al cântăreţei în vârstă de 39 de ani. Ea are o relaţie de peste un an cu actualul ei iubit, iar de curând cei doi s-au şi căsătorit. Monica spune că vrea să intre în clubul mămicilor care îşi fac planuri pentru o dezvoltare cât mai sănătoasă a copilului lor. Astfel că aceasta este hotărâtă ca, peste aproximativ doi ani, să-l înscrie pe Aviv la cursuri de înot, tocmai pentru a creşte frumos. “Este un lucru necesar şi admir mămicile care au făcut acelaşi lucru. Şi eu m-am gândit şi mi se pare o idee foarte bună. Cu siguranţă, o să-l încurajez pe Aviv, când va creşte, să practice sport. Primul pas ar fi acela ca la vârsta de 3 ani să îl duc la înot, un sport care dezvoltă corpul atât de frumos… De asemenea, când va fi mai mare, pe la 10 ani, îl voi duce şi la arte marţiale. Mi-ar plăcea să facă acest sport. Ştiu că este încă mic şi prea devreme să ne facem planuri, dar până va creşte şi va lua decizii, este bine să facă aceste două sporturi”,ne-a declarat artista.

Se teme să scoată un album

Din toamna acestui an Monica va apărea în noul sezon al ”Serviciului Român de Comedie” într-un serial, ”Clanul Lupilor”, alături de Mihai Bobonete, cu care va forma un cuplu savuros: Titel şi Mioara Lupu, în care Titel este un mărunt traficant de etnobotanice pe care le transportă în shaorme, iar Mioara este soţia sa, o femeie agitată, gălăgioasă, dar simpatică. Pentru cei care aşteaptă să găsească pe piaţă un nou album scos de Monica Anghel, artista spune că încă nu este pregătită să facă acest pas.“Eu nu am renunţat la muzică nici o secundă, e prima mea dragoste. Cu siguranţă, la «Serviciul Român de Comedie» voi avea şi momente muzicale. Au fost şi câteva cântări în ultima vreme, însă în privinţa unui album pot să vă spun că deocamdată mai stau puţin, piaţa e într-o schimbare continuă. Nu cred că este momentul”, ne-a declarat Monica Anghel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image