2016-10-27 19:57

MONDEN


Monica Bârlădeanu se răsfaţă în Africa

 |  13:07

În această perioadă, actriţa Monica Bârlădeanu  petrece câteva zile de relaxare în Africa, alături de un grup de prieteni.

Până în prezent, vedeta nu a avut timp de concediu, fiind implicată în tot felul de proiecte cinematografice, iar de această dată Monica a hotărât să se răsfeţe. Aşa că, actriţa se distrează într-un safari în "Africa...unde libertatea este la o lungime de braţ distanţă", aşa cum a postat pe contul ei de Facebook. Înconjurată de peisaje minunate şi animale sălbatice rare, Monica pare extrem de relaxată. Pentru că este peste tot însoţită de un personal specializat, aceasta poate fotografia fără probleme feline de dimensiuni mari, care se află la doar câţiva paşi de ea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-10

TAGURI: Monica Barladeanu, vacanta, Africa, feline, concediuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CUSTOM THESIS
25 Feb 2012

The really hot facts close to this post can be a base for buy thesis service and dissertation service and be used at dissertation international.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Viceprimarul din Cluj-Napoca intră în concediu fără plată până la încheierea cercetărilor DNA Viceprimarul municipiului Cluj-Napoca Horvath Anna, a anunţat joi, într-o postare pe pagina sa de... 13 Oct 2016 | (0)
Vacanță pentru elevii din clasele I-IV și preșcolari Elevii din învățământul primar și preșcolarii vor intra, vineri, după terminarea... Acum 2 ore | (0)