2016-12-02 22:06

MONDEN


Monica Bârlădeanu se răsfaţă în Africa

 |  13:07

În această perioadă, actriţa Monica Bârlădeanu  petrece câteva zile de relaxare în Africa, alături de un grup de prieteni.

Până în prezent, vedeta nu a avut timp de concediu, fiind implicată în tot felul de proiecte cinematografice, iar de această dată Monica a hotărât să se răsfeţe. Aşa că, actriţa se distrează într-un safari în "Africa...unde libertatea este la o lungime de braţ distanţă", aşa cum a postat pe contul ei de Facebook. Înconjurată de peisaje minunate şi animale sălbatice rare, Monica pare extrem de relaxată. Pentru că este peste tot însoţită de un personal specializat, aceasta poate fotografia fără probleme feline de dimensiuni mari, care se află la doar câţiva paşi de ea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-07-10

TAGURI: Monica Barladeanu, vacanta, Africa, feline, concediuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CUSTOM THESIS
25 Feb 2012

The really hot facts close to this post can be a base for buy thesis service and dissertation service and be used at dissertation international.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Simona Halep și Monica Niculescu, nominalizate pentru cea mai frumoasă lovitură a anului în circuitul WTA Jucătoarele române de tenis Simona Halep și Monica Niculescu au fost nominalizate pentru cea mai... 15 Noi 2016 | (0)
Sezon 2017. Simona Halep, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea vor debuta la turneul de la Shenzhen Jucătoarele române de tenis Simona Halep (4 WTA), Monica Niculescu (38 WTA) și Sorana Cîrstea... 24 Noi 2016 | (0)