2019-02-21 07:55


Monica Bellucci a pozat goală, cu bebeluşul ei: „Mă simt ca o pară coaptă”

 |  17:41
Monica Bellucci a pozat goală, cu bebeluşul ei: „Mă simt ca o pară coaptă”

Actriţaitaliană Monica Bellucci a pozat goală, împreună cu fiica ei în vârstă de cinciluni, pe coperta ediţiei italiene a revistei Vanity Fair, informeazădailymail.co.uk. În vârstă de 46 de ani şi mamă a doi copii, actriţa a acordatun interviu ediţiei italiene a revistei Vanity Fair, în care a declarat că sesimte ca "o pară coaptă".

MonicaBellucci a pozat împreună cu fetiţa ei Leonie, în vârstă de cinci luni. Actriţaitaliană a considerat că acest pictorial reprezintă o bună ocazie pentru a-şipromova un album de fotografie, ce urmează să îl lansează în scopuricaritabile. În interviul acordat revistei Vanity Fair, Monica Bellucci afirmăcă unele dintre acele fotografii îi dezvăluie tristeţea, adăugând însă că înprezent se simte "într-o stare de graţie, ca o pară coaptă".

"Lăsându-tefotografiat reprezintă o manieră prin care ajungi să te cunoşti pe tine însuţi.Şi mor de nerăbdare să aflu cine sunt, la bine şi la rău", a declaratactriţa italiană. În ciuda faptului căeste din nou mămică, Monica Bellucci şi-a făcut timp pentru a filma o nouăreclamă pentru brandurile Dolce & Gabbana şi Martini şi a jucat într-unfilm turnat recent la Roma, în care îl are partener pe Robert De Niro.

“Am dorit să prezint expresiviateaprimordială a corpului uman”

Întreaceste două proiecte, ea a pozat pentru ediţia australiană a revistei Men'sStyle, pentru care a acordat un interviu, în care a mărturisit că ţine foarterar diete, că mănâncă tot ce pofteşte şi că pastele reprezintă preparatul eipreferat.

Volumulfotografic "Monica Bellucci" reprezintă o colecţie de imagini cuactriţa italiană, surprinsă în diverse ipostaze, de-a lungul ultimelor douădecenii, de fotografii Bruce Weber, Peter Lindbergh şi Ellen von Unwerth.

"Înspatele unora dintre aceste fotografii se ascund câteva momente triste dinviaţa mea. În ele par mulţumită, dar în realitate eram foarte tristă", adeclarat actriţa. Întrebată cum se simte când este fotografiată în prezent, eaa răspuns: "Ca o pară coaptă. Perfect coaptă şi matură. Foarte dulce şizemoasă. E un fel de stare de graţie".

Vorbinddespre fotografiile nud incluse în acel volum de fotografie, Monica Bellucci aexplicat: "Chiar eu le-am ales. Nu am dorit să includ fotografii de modăsau de clip publicitar. Am dorit să prezint expresiviatea primordială acorpului uman. De fapt, acesta a fost detaliul care m-a atras întotdeauna laarta fotografică. Când eram mică, privind albumele lui Helmut Newton, BruceWeber şi Richard Avedon, acesta era lucrul care mă fascina: arta Mamei Natură,corpul uman aşa cum ar trebui el să fie prezentat. Nu am avut niciodată trupulunui model. Sunt înaltă, dar nu chiar atât de înaltă, am forme voluptuoase, darnu am simţit niciodată nevoia de a ţine regim. Pentru a poza în faţa unuifotograf sau pentru a juca în filme trebuie să nu-ţi fie frică să descopericine eşti cu adevărat", a declarat actriţa italiană.

Încasărileobţinute din comercializarea acestui album de fotografie vor fi donate înfavoarea a două organizaţii de caritate - o asociaţie a părinţilor ai cărorcopii sunt bolnavi de cancer şi o organizaţie de caritate franceză care leajută pe femeile abuzate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-03-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...