2017-01-24 21:15


Monica Columbeanu, de negăsit pentru anchetatorii de la Protecţia Copilului. Vedeta nu are încă un domiciliu

 |  19:08
Monica Columbeanu, de negăsit pentru anchetatorii de la Protecţia Copilului. Vedeta nu are încă un domiciliu

Autoritatea Naţionalăpentru Protecţia Copilului a început, ieri, ancheta în ce o priveşte pe micuţaIrina Columbeanu, aflată momentan în custodia tatălui său, însă mama fetiţei,Monica Columbeanu, nu a putut fi găsită de anchetatori. De când a părăsitapartamentul din Piaţa Victoriei unde locuise în ultima perioadă, manechinuls-a mutat la o prietenă, deci nu are un domiciliu stabil. Ancheta ar putea duraaproximativ două săptămâni, timp în care Irina va fi evaluată psihologic,pentru ca autorităţile să poată stabili dacă Monica trebuie decăzută dindrepturile părinteşti, aşa cum a solicitat viitorul ei fost soţ.

Protecţia Copilului ademarat ancheta în cazul fetiţei soţilor Columbeanu, în cadrul căreia micuţa vatrebui să răspundă întrebărilor psihologilor în faţa părinţilor ei. Ieri însăasistenţii sociali nu au reuşit să o găsească pe Monica Columbeanu, care nu aredeocamdată un domiciliu stabil. Din data de 3 martie, de când a fost nevoită săpărăsească apartamentul din Piaţa Victoriei revocat de Irinel, vedeta s-a mutatîn casa unei prietene, patroana unui club din Capitală. În zilele următoare,Monica va trebui, totuşi, să stabilească o întâlnire cu psihologii şiasistenţii sociali, care sunt datori să-i evalueze comportamentul vizavi deIrina.

Custodia şi divorţul, în aceeaşi zi

Joia trecută, IrinelColumbeanu a depus, la Autoritatea Naţională pentru Protecţia Copilului, ocerere de decădere din drepturile părinteşti a Monicăi, susţinând că aceasta afost agresivă faţă de fiica ei în mai multe rânduri. Mai mult, declarând despresoţia lui că este “absolut iresponsabilă”, omul de afaceri a făcut publice, pe internet,o serie de înregistrări, cu Irina şi mama Monicăi, din care reieşea că micuţa afost agresată fizic. Filmele au fost postate pe internet tocmai în ziua când,la Tribunalul Bucureşti, se judeca suspendarea provizorie a efectelor decizieiJudecătoriei Buftea, de a-i acorda lui Irinel Columbeanu custodia temporară afetiţei. Probabil că declaraţiile obţinute pe ascuns – Irina şi bunica ei nuştiau că erau filmate – au avut efectul scontat de milionar, căci magistraţiiau hotărât ca micuţa să rămână în continuare la tatăl ei, până la propunţareadivorţului. Acum, specialiştii de la Protecţia Copilului sunt interesaţi deveridicitatea declaraţiilor copilului şi, conform obiceiului, acesta ar trebuisă fie supus şi unui program de consiliere.

Recursul Monicăi legat de custodia fetiţei va fijudecat pe 21 martie. În aceeaşi zi este programată şi prima înfăţişare înprocesul de divorţ.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-18

Mai multe imagini:
Monica Columbeanu, de negăsit pentru anchetatorii de la Protecţia Copilului. Vedeta nu are încă un domiciliu
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image