2018-12-14 19:13


Monica Columbeanu primeşte custodia Irinei până la finalizarea divorţului

 |  14:42
Monica Columbeanu primeşte custodia Irinei până la finalizarea divorţului

Tribunalul Bucureşti a decis, luni, ca Irina să fie încredinţată temporarmamei ei, Monica Columbeanu, admiţând astfel recursul acesteia faţă de deciziaJudecătoriei Buftea, care dăduse fetiţa în grija tatălui, până la soluţiafinală privind divorţul.Instanţa Tribunalului Bucureşti a admis, astfel, recursul Monicăi Columbeanufaţă de decizia prin care Judecătoria Buftea a încredinţat fetiţa lui IrinelColumbeanu, până la decizia finală privind divorul. Irinel Columbeanu va trebui să plătească Monicăi, lunar, suma de 2.000 delei, pentru îngrijirea fetiţei.

atât Irinel, câtşi Monica Columbeanu. Omul de afaceri a depus un set dedocumente şi de înscrisuri, care au fost luate în evidenţă ca probe de cătreinstanţă. În faţa instanţei, Irinel Columbeanu a arătat că estedispus să ofere 2.000 de lei pensia alimentară Irinei, în cazul în careinstanţa decide că fetiţa să rămână la mamă. Pe de altă parte, Monica a spus căinstanţa este cea care trebuie să calculeze un procent din veniturile ei, caresă ajungă la fetiţă, dacă aceasta rămâne la Irinel Columbeanu.

Probe caredovedesc “tarifele pe care Monica le-a perceput”

Referitor lasoţul său, fotomodelul a susţinut că acesta nu s-ar fi interesat niciun momentde Irina, în perioada cât ele au fost plecate în SUA şi că de fapt, ea a fostcea care a menţinut relaţia tată- fiică, cerându-i lui Irinel să discute cufetiţa pe internet. Monica a mai spus că după ce fetiţa a ajuns în ţară şi înperioada în care ea a mai rămas în SUA, a menţinut legătura doar cu fetiţa prinintermediul mamei sale, din cauza unor mesaje de ameninţare primite de la soţulei.

La ieşireadin sala de judecată, întrebat fiind despre documentele depuse luni, Irinel aarătat că probele dovedesc "tarifele pe care Monica le-a perceput".Întrebat la ce se referă şi dacă o acuză pe soţia sa de imoralitate, el arefuzat să dea detalii. Pe de altă parte, procesul de divorţ de la JudecătoriaBuftea a fost amânat luni.

Cererea afost introdusă de Monica Columbeanu, demersul ei fiind comentat pe larg depresă, mai ales că ea a solicitat separat, prin ordonanţă preşedinţială,încredinţarea fiicei sale, cerere respinsă de Judecătoria Buftea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-05-04
loading...





Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site


Random image



Ultimele stiri






loading...