2017-01-19 04:37

MONDEN


Monica Columbeanu: „Sunt dezgustată de comportamentul lui Irinel”. Monica află astăzi dacă va primi custodia temporară a Irinei

 |  14:07
Monica Columbeanu: „Sunt dezgustată de comportamentul lui Irinel”. Monica află astăzi dacă va primi custodia temporară a Irinei

Tăcută de când aizbucnit scandalul legat de custodia fiicei sale Irina, Monica Columbeanu faceprimele declaraţii, în cadrul unui comunicat de presă, răspunzând acuzaţiiloraduse de soţul său, care susţine că aceasta o agresa fizic pe micuţa Irina. “În legătură cu ultimele acuzaţii pe care domnulColumbeanu mi le-a adresat prin intermediul unei emisiuni de televiziune, mădeclar dezgustată de conduita domniei sale. Fiind evident scopul pentru care afăcut aceste declaraţii, în vederea creării unei presiuni mediatice puternice,de natură sa influenţeze litigiile în care suntem implicaţi, îmi declar, încă odată, voinţa de a face tot ce e posibil şi legal pentru ca fiica mea, Irina, săaibă parte de o îngrijire şi o creştere normală oferită de mine şi de familiamea. Resping orice acuzaţii cu privire la comportamentul meu sau al oricăreialte persoane din familia mea, în ceea ce o priveşte pe fetiţa mea şi voi facetoate demersurile pentru ca orice acuzaţii nefondate să fie sancţionate”,a declarat Monica Columbeanu, într-un comunicat de presă pentru realitatea.net.

“Mulţumescziariştilor care au relatat corect ultimele evenimente şi rog să fiu înţeleasăîn ceea ce priveşte reţinerea mea de a dezbate în public aspecte care ţin derelaţia mea cu un copil de 4 ani şi care, în timp, ar putea fi afectat prinaceasta expunere”, a mai spus ea.

Irinel Columbeanu a depus la dosar, îninstanţă, probe prin care doreşte să demonstreze faptul că soţia lui ar fiagresat-o fizic pe fiica lor în vârstă de patru ani. Probele constau într-oserie de declaraţii făcute chiar de mama Monicăi, Veronica Gabor, care i-ar fipovestit lui Irinel, cu câteva luni în urmă, că Monica “o bate pe Irina”. Maimult, Columbeanu spune că deţine şi două înregistrări în care Irina şiVernonica Gabor povestesc cum fetiţa a fost agresată de Monica. Omul de afaceria mai adăugat că va face publice filmuleţele, pe Internet.

Astăzi, la Tribunalul Bucureşti, se judecă cererea de suspendare a efectelorsoluţiei Judecătoriei Buftea, prin care Irinel Columbeanu a primit custodiatemporară a fetiţei sale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-03-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image