2017-01-16 23:41

MONDEN


Monica Gabor: Am fost violată pentru 1.000 de dolari. Eram virgină!

 |  16:02
Monica Gabor: Am fost violată pentru 1.000 de dolari. Eram virgină!

Odată cu arestarea lui Dinu Damaschin, cel care se autoproclama „tatăl adoptiv al Monicăi Columbeanu”, au ieşit la iveală întâmplări oribile prin care a trecut Monica atunci când era foarte tânără. „Într-o seară, Dinu Damaschin m-a dus la «Latin»,unde l-a invitat şi pe Cristi Tănase şi i-a spus acestuia că sunt virgină şi că mă dă pentru suma de 1.000 de dolari, iar Cristi Tănase a fost de acord şi m-a obligat să merg cu el la hotel Decebal. Împotriva voinţei mele am fost cu acesta la hotel, am început să plâng, i-am spus lui Cristi Tănase că sunt virgină. El a spus că nu-l interesează, după care m-a violat”, a declarat Monica anchetatorilor, citată de Ştirile PRO TV.

„Dinu Damaschin m-a sunat şi mi-a spus să merg la Bucureşti cu Ovidiu Hasan şi cu una dintre fetele care lucrează la bar deoarece erau invitaţi la nunta lui Vali Vijelie, iar ei erau prieteni cu Nuţu Cămătaru, persoana care l-a cununat cu Vali Vijelie. Am fost cazată la hotel B. (...) şi am stat în cameră cu Dinu Damschin care a încercat pentru prima oară să mă violeze, dar nu a putut deoarece eu am refuzat ceea ce mi-a propus, spunându-i că eu sunt virgină”, a mai declarat Monica Gabor.

În declaraţiile date celor care îl anchetează pe Damaschin pentru proxenetism şi trafic de persoane, Monica a mai spus:  „Am fost plasată la o masă unde era Corneliu Iacobov şi un om de afaceri din Slănic Moldova şi prostituatele de la clubul lui Ovidiu Hasan. Corneliu Iacobov mi-a propus să merg cu el într-o cameră a vilei unde ne-am dus ulterior, să întreţinem relaţii sexuale, iar eu am refuzat spunându-i că eu am înţeles de la Dinu că trebuie să-i ţinem doar companie”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-25

TAGURI: monica gabor, columbeanu, dinu damaschin, virgină, violateComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image