2016-12-03 00:31

MONDEN


Monica Ghiurco, contrariată de India

 |  16:15
Monica Ghiurco, contrariată de India

Vedeta TVR, Monica Ghiurco, va pleca într-o vacanţă de o lună de zile în India, la începutul verii.

“Mă contrariază şi mă fascinează, deopotrivă, acest contrast între sărăcia existentă şi inteligenţa oamenilor. Faptul că s-a investit în învăţământ, iar tinerii de acolo au putut pleca la studii afară, spre exemplu, în Anglia, se vede acum în creşterea economică ce este una dinamică. Previziunile spun că cea mai mare creştere economică o va avea în 2012 India… Îmi doresc să stau de vorbă cu oamenii de acolo, să aflu mentalitatea lor, sistemul lor de valori. Ca  să fiu puţin mai pământeană şi mai în concordanţă cu vremurile actuale, o să-ţi spun că-mi doresc mult să văd şi Taj Mahalul… Aşa că nu mai am răbdare să văd India, singura ţarăcare a reuşit să mă contrarieze atât de mult şi să mă facă să mă urnesc, fiind o fire destul de comodă în ce priveşte calatoriile”, a declarat Monica.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-05-13

TAGURI: Monica_Ghiurco, India, vacanta, varaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Accident feroviar în India. Cel puţin 60 de morţi şi 150 de răniţi Un tren expres de pasageri care circula în India între orașul Patna (nord) și Indore (centru) a... 20 Noi 2016 | (0)
Accident feroviar în India. Bilanţul a ajuns la cel puţin 133 de morţi şi peste 200 de răniţi Bilanţul accidentului feroviar produs în India a ajuns la cel puţin 133 de morţi şi peste 200... 21 Noi 2016 | (0)