2016-10-24 11:53

MONDEN


Monica Iagăr: Nu sunt o mamă singură!

 |  17:47
Monica Iagăr: Nu sunt o mamă singură!

După o căsnicie de nouă ani, Monica Iagăr şi Cosmin Cernat au divorţat, de vină fiind infidelităţile celui din urmă, repetate, după cum susţine sportiva. În urma relaţiei lor au rezultat două fetiţe care au fost lăsate în custodia mamei, Cosmin Cernat refăcându-şi viaţa chiar cu femeia alături de care a contribuit la ruperea căsniciei de Monica. La doi ani de la divorţ, fosta sportivă susţine că se simte excelent alături de fetele ei, susţinând că este supraestimată şi învechită ideea potrivit căreia bărbatul este stâlpul familiei. Într-un interviu acordat site-ului replicavedetelor.ro, Monica a declarat că se descurcă foarte bine şi fără tatăl copiilor lângă ea: “Cuvântul «singură» este exagerat în ceea ce mă priveşte. Eu nu voi fi singură niciodată, pentru că am mulţi prieteni alături de mine la orice oră din zi şi din noapte, oameni care fac parte din familia mea şi a fetelor mele”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-12-25

TAGURI: monica iagar, cosmin cernat, divorţ, copiiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

“Guriţă” se autopropune la Dinamo. Cosmin Contra este favorit să-i ia locul lui Ioan Andone Dinamo suferă din plin la toate capitolele. Evoluţiile jenante ale “câinilor” din ultima... 19 Oct 2016 | (0)
Victorie pentru Monica Niculescu la turneul de la Linz Românca Monica Niculescu s-a calificat în optimile de finală ale turneului WTA de la Linz... 12 Oct 2016 | (0)