2017-01-23 04:49


Monica Iagăr: Sunt gata pentru o nouă căsnicie!

 |  21:00
Monica Iagăr: Sunt gata pentru o nouă căsnicie!

La începutul lunii a avut loc un alt termen din procesul prin care Monica Iagăr şi Cosmin Cernat luptă pentru averea pe care au dobândit-o în cei nouă ani de căsnicie. Cei doi s-au cunoscut în anul 2000 şi au divorţat în 2009, după ce au apărut zvonuri că vedeta tv ar fi înşelat-o pe sportivăcu o colegă de la Kanal D care ulterior i-a devenit soţie. Prezentă ieri la un eveniment monden, Monica ne-a spus că este într-o relaţie civilizată cu fostul soţ şi că are în plan să-şi refacă viaţa cât de curând.

Monica Iagăr pare că şi-a revenit după şocul suferit în urmă cu doi ani când, abia devenită mamă a doua oară, a aflat că soţul Cosmin Cernat se iubea în paralel cu o colegă din televiziune. Au divorţat după o căsnicie de nouă ani, iar acum se luptă în tribunal pentru avere, mai exact terenul şi o casă aflată în construcţie în comuna Bragadiru şi două apartamente în Bucureşti. Deşi trece printr-o perioadă tensionată, Monica ne-a spus că se simte excelent şi este foarte optimistă în ceea ce priveşte viitorul său amoros. “Acum doi ani, după naşterea celui de-al doilea copil aveam 107 kilograme şi am reuşit să slăbesc 40 de kilograme fără dietă, pentru că nu pot să mă abţin de la mâncare şi nici nu-mi place să mănânc numai fierturi şi legume, aşa că am mers la centrul Silhouette şi le-am spus «asta sunt, faceţi ce vreţi cu mine». Nu ştiam ce să fac pentru că eram după o cezariană şi sport nu puteam face, iar acolo a urmat întâlnirea cu un medic care mi-a pus un diagnostic şi mi-a recomandat o serie de tratamente. Acolo am descoperit un aparat minunat pe care îl recomand tuturor celor care vor să slăbească, mai ales că distruge grăsimea localizată în zonele cu probleme de unde îţi este cel mai greu să dai jos: LPG. Acest aparat m-a ajutat din toate punctele de vedere: fizic după naştere, mental după despărţire şi acum, la recăsătorie mă ajută şi mai mult. Sunt gata să-mi refac viaţa, de altfel n-am spus niciodată că n-o să-mi refac viaţa, dar păstrez secret cu cine, când, cum”, ne-a declarat Monica Iagăr. Cât despre relaţia actuală cu fostul soţ, sportiva ne-a spus că este una civilizată pentru că “este tatăl copiilor mei, iar între noi este aceeaşi relaţie care era în urmă cu zece ani”.

De ce se ceartă cu fostul soţ

Una dintre cele mai bune săritoare în înălţime din România și campioană europeană în sală și în aer liber în 1998, Monica s-a retras din sport de dragul familiei, numai că soarta i-a jucat feste, iar bărbatul alături de care credea că va îmbătrâni a ales pe altcineva. Mădălina Moroşanu se cheamă noua soţie a lui Cosmin Cernat, existând zvonuri că relaţia lor a început chiar din timpul căsniciei cu Monica, mariaj care s-a rupt tocmai din cauza infidelităţilor bărbatului. Cele două fetiţe au rămas în grija mamei, iar Cernat plăteşte o pensie alimentară de 3.000 de lei pe lună, numai că mai au de încheiat anumite socoteli în tribunal. Averea pe care se ceartă cei doi, constituită fiind dintr-o vilă în construcţie în comuna Bragadiru şi două apartamente în Bucureşti. În timp ce Cosmin propune vinderea vilei şi depunerea banilor într-un cont pentru fete, Monica susţine că acestea au nevoie şi de un acoperiş deasupra capului şi nu acceptă vinderea casei. Fosta sportivă doreşte împărţirea averii în mod egal, însă Cernat refuză categoric această variantă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-14

TAGURI: monica iagar



Comenteaza pe facebook




Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image