2017-01-19 23:53

MONDEN


Monica Iagăr vrea o nouă familie, un al treilea copil şi silicoane

 |  13:26
Monica Iagăr vrea o nouă familie, un al treilea copil şi silicoane

Fosta atletă şi-a revenit după divorţul de Cosmin Cernat şi, aşa cum ne-a declarat încă de acum câteva luni, în exclusivitate, Monica Iagăr are un iubit alături de care şi-ar dori să întemeieze o familie. Se teme însă, de influenţa pe care ar putea să o aibă asupra celor două fete un alt bărbat decât tatăl lor şi prefera să amâne momentul.

“Sunt gata să-mi refac viaţa, de altfel n-am spus niciodată că n-o să-mi refac viaţa, dar păstrez secret cu cine, când, cum”, ne-a declarat, în noiembrie 2011, Monica Iagăr. La trei ani de la divorţul de Cosmin Cernat, fosta sportive încă se teme să facă publică nouă relaţie de iubire în care se afla, însă recunoaşte că şi-ar dori o nouă familie şi un al treilea copil. Monica recunoaşte că are pe cineva aproape, dar spune că prefera să fie, în acelaşi timp, mama şi iubita. Nu vrea să amestece lucrurile, întrucât nu este momentul să aducă, în casă şi, mai ales, lângă fetiţele ei, Maya şi Ayana, un alt bărbat.

“E normal să mă detaşez de viaţă pe care am avut-o şi să-mi văd de a mea, chiar dacă este dublă... Cel mai important este ca fetiţele îmi spun în fiecare zi "te iubesc". Există cineva în viaţa mea şi în permanenţă va fi cineva în viaţa mea doar că sunt adeptă creşterii fetelor singura-ajutata. Nu sunt adeptă aducerii în casa a unui partener, nu se pune problema de un nou tată şi nici o persoană care să le influenţeze creşterea”, i-a povestit Monica Iagarcorespondentului special la “Povestiri adevărate”, Roxana Ciuhulescu.

Fosta atletă păstrează o relaţie civilizată cu Cosmin Cernat,pe care nu-l considera încă prieten, dar îl descrie drept un tată foarte bun, preocupat de copiii lui. Monica spune că despărţirea de prezentatorul TV a fost cel mai urât capitol din viaţa ei. Şi aşa, dacă ar da timpul înapoi cu 10 ani, ar merge pe acelaşi drum. Mai mult, Monica Iagar ia în calcul şi un implant cu silicon pe viitor, mărirea bustului fiind una dintre dorinţele sale mai vechi pe care spera să şi le îndeplinească foarte curând. (G.D.)

Citeşte şi:

Monica Iagăr:


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-29

TAGURI: monica iagar, cosmin cernat, divorţ, iubit, copii, silicoaneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image