2019-03-19 08:01


Monica Tatoiu: „Dacă intram într-o încăpere, mă culcam cu cine nimeream!”. Femeia de afaceri recunoaşte că, în tinereţe, era “rea de muscă”

 |  18:26
Monica Tatoiu: „Dacă intram într-o încăpere, mă culcam cu cine nimeream!”. Femeia de afaceri recunoaşte că, în tinereţe, era “rea de muscă”

Cu o lejeritate vecină cu inconştienţa,Monica Tatoiu rememorează cu plăcere amintiri nu tocmai onorabile, din tinereţilesale zbuciumate. Într-un interviu acordat revistei „Tango”, femeia de afacerimărturiseşte că, pe vremea când era doar o puştoaică, era mare amatoare deaventuri, astfel că nu reuşea să-şi înfrâneze pofta de viaţă altfel decâtfăcând sex cu mulţi bărbaţi. Tatoiu povesteşte despre ea însăşi că era „rea demuscă” şi că obişnuia să ajungă în aşternut „cu cine nimerea”, motiv pentrucare tatăl său a decis că ar fi mai bine ca ea să se căsătorească. MonicaTatoiu mai recunoaşte şi faptul că îi plac băutura şi tutunul de calitate şi căa plecat, cu ani în urmă, în Statele Unite, ducând cu ea un geamantan plin dealcool.

Monica Tatoiu şi-a dezlegat limba aşacum nu a făcut-o niciodată până acum, povestind într-un interviu lucruri cucare nici o femeie nu s-ar lăuda. „Tatăl meu a crezut că prin căsătorie o să măpotolesc. Dar eu sunt genul de persoană veşnic tânără şi neliniştită, cum ziceserialul! Eu am fost „rea de muscă”! Dar rea, rea! Dacă intram într-o încăpere– şi eram fata doctorului Radivoiovici dintr-un oraş de provincie – mă culcamcu cine nimeream! Iar mama era crescută la maici, zicea că trebuie să tecăsătoreşti fată mare, tata era crescut la ţară, rigid în privinţa moraleifetelor, nu era de acord nici cu fustele scurte... Însă eu, la 16 ani, am descoperit plăcerea dea interacţiona cu băieţii şi de a face ce vrei din ei. Că o fată de 16 anicroşetează cum vrea ea un băiat de vârsta ei! Iar eu, când am descoperitchestia asta, am devenit tot ceea ce mama şi tata nu voiau să devin. Învăţam,eram o elevă de nota 10, dar mergeam la discotecă, am făcut sex la 18 ani...”,povesteşte cu nonşalanţă Monica Tatoiu într-un interviu acordat revistei „Tango”ce urmează să apară zilele acestea pe piaţă. Din cauza apucăturilor salelibertine, tatăl ei a îndemnat-o să se mărite, îşi continuă povestea femeia deafaceri de azi. „Tata, în limitarea lui, a crezut că dacă o să mă mărit o să măcuminţesc. Şi mi-a băgat asta în cap, îmi zicea că n-o să mă mai ia nimeni dacămai aştept. Şi i-am zis, ok, îl iau pe-ăsta! Era deştept, bogat, cu 10 ani maimare...Dar tata mi-a zis: nu te ia el pe tine! Că aveam un renume groaznic,eram zuza-nebuna. Mă duceam la o petrecere şi dacă îmi plăcea unul, gata... Fărăprotejare, că pe vremea aia nu era SIDA!”. N-a fost însă cu noroc pentru MonicaTatoiu, căci a divorţat de bărbatul respectiv după doar trei luni şi a maitrecut printr-o căsnicie de un an şi jumătate, până să-l întâlnească pe soţulei actual, cu care are şi un copil.

„Eu beam foarte multă vodcă şi whiskype vremea aia”

Monica mai povesteşte, apoi, cum aplecat în America, cu o bursă Fullbright, fără să ştie că era însărcinată. Înplus, spune că nu renunţa la pahar şi la ţigară, cu preţul de a-şi pune viaţaîn pericol. „Eu beam foarte multă vodcă şi whisky pe vremea aia. Nu suntalcoolică, dar recunosc că îmi plac alcoolul şi ţigara bună, n-aş renunţa laele, nici dacă vine cineva şi-mi spune că mor! Şi m-am dus la doctor pentru cănu mai puteam să beau vodcă şi aveam greţuri. Mi-am făcut un control total, săvadă dacă-s gravidă. Şi mi-a zis doctorul respectiv – nu spun numele, persoanăcunoscută, ginecolog renumit în Bucureşti: Nu sunteţi gravidă, sunteţi stresatăcă plecaţi. Aşa că eu m-am gândit că îmi revin, şi mi-am luat un geamantan dealcool cu mine, că ştiam că era scump în America. Şi, la două săptămâni după ceam ajuns, am început să vomit şi m-am dus la doctor, iar acel doctor mi-a spus:sunteţi gravidă în 14 săptămâni!”. Între timp, Monica şi-a găsit stabilitatealângă Victor Tatoiu, cu care are un fiu în vârstă de 16 ani, Alexandru.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638946-04-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


TIIU2001
01 Noi 2010

O femeie superba ... nu ma refer la varsta sau la fizic, asta este, imbatranim si noi ... Stie ea la ce ma refer!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...