2016-12-08 08:01

MONDEN


Monica Tatoiu îl acuză pe fiul Zinei Dumitrescu

 |  13:12
Monica Tatoiu îl acuză pe fiul Zinei Dumitrescu

Monica Tatoiu a declarat în cadrul emisiunii Agentul Vip că fiul Zinei Dumitrescu a greşit atunci când a decis să îşi interneze mama la azil doar pentru că el pleca din ţară. Femeia de afaceri a comparat situaţia în care se află creatoarea de modă cu cea în care părinţii uită de copii şi îi lasă pe mâna bonei. "Orice ar fi, pe mama nu o laşi la azil. Punct! E ca şi cum ţi-ai lăsa copilul cu o bonă şi ea ar fi cea care ar auzi primul cuvânt: mama!",a spus Monica Tatoiu în emisiune."Atunci când ai resurse financiare, pe mama ţi-o ţii acasă", a completat ea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-13

TAGURI: Monica Tatoiu, acuza, azil, Zina DumitrescuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GOGU PINTENOGU
19 Ian 2012

Asa o fi, daca zice Monica, ca ea le stie pe toate. Mai ceva ca vichipedia! Aia tot mai are lucruri pe care nu le stie, dar la Monica nu se exista! Asa femeie desteapta si sexy, mai rar! In plus, cand vrei sa afli ceva, de Monica dai mai usor decat de GOOgle: pur si simplu deschizi televizorul pe un post, la intamplare. Dupa Basescu, asta e fiinta pe care o iubesc cel mai mult. Pe locul urmator e Mugur Ciuvica.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Victor Ponta o acuză pe Alina Gorghiu de "prostituţie politică" Deputatul PSD Victor Ponta a declarat, la Antena 3, că liderul PNL Alina Gorghiu face... 03 Dec 2016 | (4)
Sezon 2017. Simona Halep, Monica Niculescu și Sorana Cîrstea vor debuta la turneul de la Shenzhen Jucătoarele române de tenis Simona Halep (4 WTA), Monica Niculescu (38 WTA) și Sorana Cîrstea... 24 Noi 2016 | (0)