2017-01-19 21:13

MONDEN


Monica Tatoiu: Mi-e drag de corpul meu!

 |  14:23
Monica Tatoiu: Mi-e drag de corpul meu!

În vară, Monica Tatoiu va împlini 56 de ani, dar susţine că se simte mai bine decât în tinereţe şi se vede şi mai frumoasă, pe zi ce trece. Chiar după ce s-a vindecat de cancer cu o reţetă naturistă care a făcut furori în România, Monica a îndrăznit să-şi injecteze buzele cu acid hialuronic şi să umble chiar şi pe la riduri. În ciuda problemelor grave de sănătate, nu a uitat să zâmbească şi să se simtă bine în corpul ei.

A muncit din greu la cârma unei companii multinaţionale, s-a extenuat fizic şi psihic timp de 14 ani, greşeală pe care o consideră una dintre cele mai mari pe care le-a făcut vreodată în viaţă. După atâţia ani în care abia reuşea de aţipească de oboseală şi de griji, Monica Tatoiu a ajuns la concluzia că, în viaţă, există lucruri mult mai importante decât banii, şi s-a retras fără urmă de regret. “Bolile noastre, alea pe care le tratăm ca medicamente, sunt rezultatul bolilor sufletului, care se instalează mult mai devreme şi pe care le ignorăm”, concluzionează Monica, privind în urmă. În ultimii ani, Tatoiu a depăşit o perioadă critică pentru sănătate, a învins un cancer cu care se luptă de peste 30 de ani, a citit zeci de cărţi, s-a plimbat prin lume, în locuri pe care înainte nu avea timp să le viziteze decât pe internet şi afirmă cu încredere: “Mi-e drag de corpul meu, unde sufletul este acasă. Îmbătrâneşte cu demnitate. Este partenerul meu de dialog cel mai de încredere”. În cartea “Sport, dietă&vedete”, scrisă de Florentina Opriş, Monica Tatoiu dă sfaturi celor care doresc să aibă un suflet fericit într-un corp sănătos: “Ce nu-i place corpului? Carnea roşie îl oboseşte, iar carnea de porc declanşează alarme. Nu-i place pâinea feliată tip toast, mai ales cea albă tip gumă de mestecat, dar nici cea «neagră» nu face excepţie. Îi plac strugurii şi melcii pe care îi digeră fără urme pe cântar. Din fiecare aliment plăcut îmi cere să-i dau câte puţin, de preferat la o masă cu privire spre flori şi, dacă nu se poate, spre oameni senini. Îi place muzica ce rezonează pe ritmurile sale interioare, îi place sportul ce nu-l extenuează, îi place conversaţia vie după lecturi ce excită gândirea critică. Îi plac popasurile din bisericile goale de oameni şi încărcate de divinitate”.

Cum s-a vindecat de cancer

 La 23 de ani, Monica Tatoiu a fost diagnosticată cu cancer de col uterin. L-a învins o dată, cu ajutorul rugăciunilor şi al tratamentelor naturiste, spune ea. La 54 de ani i s-a spus că are şi cancer mamar şi că va trebui să-i fie tăiaţi sânii, însă Tatoiu n-a vrut să audă de aşa ceva şi a preferat să meargă la biserici, decât la spital. După ce a făcut declaraţia şocantă “pot muri oricând”, Monica a spus cu zâmbetul pe buze: “M-am vindecat!”. Reţeta ei a făcut furori în România, oamenii făcând cozi la magazinele naturiste pentru a încerca reţeta anticancer a Monicăi Tatoiu: lăptişor de matcă: 4 g, miere de salcâm: 1,5 kg, polen măcinat: 300 g, ser fiziologic: 200 ml, tinctură de propolis: 150 g. Toate acestea se amestecă şi compoziţia se pune la frigider. Se ia în fiecare dimineaţă şi seara câte o linguriţă ca atare sau cu o ceaşcă de ceai sau cafea. Tatoiu susţine că este şi foarte important ce şi cât mănânci: “Să rămâi prieten cu «carapacea» sufletului tău nu este un moft, este chiar o obligaţie de fiecare zi. Aşa cum îţi întreţii casa, aşa trebuie să te ocupi de corpul tău. Când «acasă» nu e bine, nici spiritul tău nu se simte confortabil”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-06-05

Mai multe imagini:
Monica Tatoiu: Mi-e drag de corpul meu!
zoom
Monica Tatoiu: Mi-e drag de corpul meu!
zoom

TAGURI: monica tatoiu, cancer, corpul meuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image