2017-01-19 13:15

MONDEN


Moş Nicolae a vizitat vedetele

 |  21:00
Moş Nicolae a vizitat vedetele

Croaziere, vacanţe exotice, parfumuri, cosmetice, dulciuri şi multă dragoste au găsit vedetele în cizme, în dimineaţa zilei de Moş Nicolae.

La Ramona Bădescu, Moş Nicolae a venit mai devreme şi, judecând după valoarea cadoului primit, am putea spune că a fost implicat şi Moş Crăciun şi Iepuraşul de Paşte. O vacanţă exotică în Caraibe a găsit Ramona în cizmuliţe, la sfârşitul lui noiembrie, în avans de Moş Nicolae. Pe 29 noiembrie, vedeta a împlinit 43 de ani şi a avut parte de o aniversare minunată. În anii trecuţi, Ramona Bădescu era obişnuită să dea petreceri fastuoase în Italia, la Roma, în compania unui număr mare de invitaţi. Anul acesta însă, Ramona a ales o variantă mai discretă şi elegantă şi a petrecut în… Paradis! Dacă până acum iubitul ei, invitat fiind în anii trecuţi la ziua Ramonei, ezita să intre la petrecere pentru că era plin de fotografi şi multă lume, el fiind o persoană rezervată, care stă departe de lumina reflectoarelor, acum a reuşit s-o “răpească” şi i-a organizat o surpriză ca la carte. Astfel, Ramona a ajuns de ziua ei în Canouan şi a petrecut alături de iubitul său şi de alţi patru prieteni în Caraibe, într-o casă închiriată, aflată pe plajă. Surprizele nu s-au terminat aici! Bucătarul preferat al Ramonei a aşteptat-o pe vedetă cu un tort gustos şi multe prăjituri, gătindu-i de altfel, pe tot parcursul sejurului, reţetele preferate, iar maseuza ei de la Milano, adusă special în Caraibe, a răsfăţat-o pe actriţă în fiecare zi, cu câte un masaj de relaxare. “E important să te simţi iubit şi să iubeşti!”, a concluzionat Ramona Bădescu.

Şi pentru Ellie White Moş Nicolae a fost foarte generos. I-a adus o croazieră de 12 zile pe Mediterana, la bordul unui vas luxos. "Mi-am făcut ghetele mai mult din dorinţa de a respecta obiceiul, însă nu mă aşteptam să primesc ceva. Când m-am trezit ieri-dimineaţă am găsit în ele două bilete pentru croazieră pe Marea Mediterană, în primăvara anului viitor. Voi porni expediţia din Barcelona, iar apoi voi ajunge la Ibiza, la Cannes, pe coasta Italiei, iar în cele din urmă la Santorini în Grecia", declară Ellie White. "Dacă Moş Nicolae a fost atât de generos, atunci mă aştept ca Moş Crăciun să-mi aducă o bucurie şi mai mare: piesa “Sete de noi” pe primele poziţii ale clasamentelor muzicale. Ar fi cadoul pe care mi-l doresc acum din toată inima", mai spune Ellie White.

Dana Rogoz a primit două borcane cu dulceaţă englezească, una de zmeură şi cealaltă de lămâie, ciocolată, pensule pentru pictat, un CD cu muzica lui Leonard Cohen şi o eşarfă. “E aşa o senzaţie plăcută când găseşti darurile în ghete, îmi aduce aminte perfect de copilărie. E o tradiţie la care nu o să renunţ niciodată, indiferent de vârsta pe care o voi avea”, declară Dana pe blogul său. La Adelina Pestriţu, Moşul a venit cu multe cosmetice, bombonele şi mănuşi de piele, accesorii pe care bruneta şi le dorea foarte mult, perfecte pentru dimineaţa friguroasă a zilei de 6 decembrie. Ioana Maria Moldovan a primit un parfum şi un set de creme pentru corp, prezentatoarea de la Acasă TV fiind foarte fericită că Moşul nu a uitat-o nici în acest an.

Moş Nicolae nu a fost foarte generos cu Sylvia, cântăreaţa găsind în cizme doar fructe, câteva cosmetice, o pereche de papuci de casă şi câteva dintre dulciurile sale preferate, însă blonda este convinsă că Moş Crăciun vă veni încărcat cu daruri mai multe. Cori Grămescu, antrenoarea vedetelor, şi-a dorit foarte mult un set de pahare de cristal în care să toarne şampanie cu ocazia fiecărei reuşite profesionale, iar Moş Nicolae, cu ajutorul părinţilor săi, fix asta i-a adus. Alături a mai găsit un cuptor cu microunde, însă cel mai scump cadou a venit din partea iubitului său: un ceas de firmă. Delia Matache a găsit în cizme o cutie cu trufe negre, preferatele ei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-10-02

Mai multe imagini:
Moş Nicolae a vizitat vedetele
zoom
Moş Nicolae a vizitat vedetele
zoom
Moş Nicolae a vizitat vedetele
zoom


TAGURI: vedete, cadouri, moş nicolaeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image