2017-01-21 04:06

MONDEN


Moştenescu vrea fonduri Europene

 |  21:00
Moştenescu vrea fonduri Europene

În urmă cu câteva luni, Dragoş Moştenescu, împreuna cu actorul Ovidiu Ianu şi fostul toboşar al formaţiei Direcţia 5, Florin Ionescu, a dat naştere proiectului Teatrul Tineretului Wow, pe care actorul îl consideră extrem de important, acesta investind timp şi suflet în munca depusă. Dragoş a vorbit despre problemele pe care le întâmpină în prezent, dar şi despre faptul că aşteaptă ajutor din partea Primăriei Bucureşti, pentru construirea unui sediu în care se vor ţine toate aceste spectacole.

Dragoş Moştenescu, cunoscut din serialele „La Bloc“ şi „Nimeni nu-i perfect“, a renunţat la ideea revenirii pe micile ecrane, concentrân­du-se doar asupra celui mai important proiect din viaţa sa. „Proiectul de faţă a demarat prin realizarea şi producerea unui spectacol artistic după textul „Steaua fără nume“. Totul a început cu speranţa că îi putem ajuta pe tinerii talentaţi. Am înfiinţat două secţiuni importante ale teatrului: amatori, actori fără studii şi profesionişti; cred că va ieşi un lucru bun. Însă avem o problemă: nu dispunem de o sală unde să facem repetiţiile, iar acest lucru ne împiedică, oarecum, să facem ceea ce ne dorim. Noutatea proiectului este că aşteptăm fonduri europene, tocmai pentru a ridica o clădire din temelii. Nu am ales încă zona, fiindcă suntem în discuţii cu primăriile, care au fost incitate de idee. Sper că într-un final să ne ajute. Vrem să primim fonduri din străinătate. Intenţia noastră este să reuşim cumva, să fim sponsorizaţi şi astfel noi să punem preţurile biletelor mai mici, pentru a umple sala. Altfel nu ai cum să strângi oameni în sală, dacă tu eşti nevoit să ridici preţul“, spune Moştenescu.

„Nu sunt mercenar“

Cei trei au creat un nou teatru, iar actorul Dragoş Moştenescu este hotărât să reuşească performanţa cu acest proiect. „Nu sunt mercenar precum ceilalţi, care îşi duc oamenii să joace piesele în teatre deja cunoscute, mai iau un actor cunoscut şi, gata, au rezolvat problema. Sper că reuşim cât de curând să începem şi lucrările la un sediu numai al nostru. Mai mult, vrem ca, timp de un an, să nu ne atingem deloc de profit. Având în vedere că, în prezent, nu mai am un proiect în tv, am renunţat pentru moment la idee şi mă ocup de acest teatru. Fac acest lucru împreună cu prietenii mei, care sunt manageri şi se ocupă de tot ceea ce implică organizarea“, explică Dragoş Moştenescu. Mai mult, actorul mărturiseşte că va mai juca, din când în când, alături de tineri talentaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-01-22

TAGURI: dragos mostenescu, fonduri europeneComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image