2017-01-19 21:40

MONDEN


Mult fum pentru nimic: se împacă şi Pepe cu Oana? Află care sunt cuplurile mondene legate de iubiri pătimaşe şi scandaluri monstruoase!

 |  14:28
Mult fum pentru nimic: se împacă şi Pepe cu Oana? Află care sunt cuplurile mondene legate de iubiri pătimaşe şi scandaluri monstruoase!
De ziua ei, Oana a primit din partea lui Pepe un tort, un buchet mare detrandafiri albi şi un cadou pe care şi-l dorea de luni bune: divorţul. Înschimb, Oana i-a reîntors gestul şi pentru ziua lui Pepe nu a ales cadouriscumpe, ci i-a făcut o declaraţie de dragoste desprinsă parcă din filmelesiropoase. După luni bune în care au făcut turul televiziunilor unde aupovestit despre căsnicia lor, despre amanţi şi despărţiri, am putea asista laun final fericit, mai ales că Pepe ne-a spus că vorbele Oanei l-au uns pesuflet.

Au trăit şapte ani împreună şi din afară păreau cuplul perfect. Se alintauşi îşi declarau iubirea oricând, oriunde, ca doi puştani care abia audescoperit tainele amorului, însă la începutul anului şi-au anunţat divorţul.Au luat bani cu sacul de la televiziunile care i-au invitat să vorbească despreasta, au despicat firul poveştii în patru, au apărut amanţi, filmări deocheatecu respectivii şi un divorţ cu zâmbetul pe buze. Această situaţie a dat multorade gândit. Având în vedere iubirea perfectă care i-a legat timp de şapte ani,opinia publică a pus la îndoială despărţirea lor, mai ales că în acest timpunii au jurat pe roşu că i-au văzut ţinându-se de mână la o oră mult preamatinală pentru paparazzi. În cele câteva luni de când divorţul lor a fosttocat mărunt, protagoniştii şi-au făcut declaraţii de dragoste, şi-au oferitflori şi zâmbete şi totul parcă a fost o comedie siropoasă, însă cu finalnefericit. Până acum câteva zile când Oana i-a făcut o urare publică lui Pepe,cu ocazia împlinirii a 32 de ani, prin care i-a spus că îl va iubi toată viaţa,că este un bărbat exemplar şi singurul alături de care ar păşi din nou laaltar. Vorbele i-au ajuns lui Pepe fix la inimă, însă în momentul de faţă nu dăşansa unei împăcări. Zâmbind, cântăreţul n-a fost foarte convingător înîncercarea de a susţine ideea că nu are de gând să îngroaşe rândurilemondenilor care s-au bălăcărit şi apoi s-au împăcat, la scurt timp. “Mă bucurăvorbele ei, îi mulţumesc că gândeşte aşa frumos despre mine, însă din păcate nupot să-i întorc declaraţiile. Ştiu că sunt bărbatul perfect, unic şi deneegalat, exact aşa cum spune ea, însă nu mai sunt pentru ea. Dacă zice că măva iubi toată viaţa, foarte bine. Să o facă. Eu nu pot să spun acelaşi lucru şinici nu cred că ne vom împăca vreodată. Ştiu că se spune «niciodată să nu spuiniciodată» şi că au mai trecut şi alţii prin asta, dar eu pot să garantezpentru ceea ce simt. Nici vorbă de o relaţie între noi în viitorul apropiat sauîndepărtat. Dacă eram ca alţii, erau mulţi ca mine, însă eu sunt unic!”, ne-adeclarat Pepe foarte amuzat, completând astfel declaraţia pe care ne-a făcut-oacum trei săptămâni: “Îl respect pe Prigoană, dar nu voi călca pe urmele lui.Nu voi face ce a făcut el când s-a împăcat şi a divorţat de Adriana de atâteaori. Eu când am spus ceva, aşa rămâne. Fiecare areslăbiciunea lui. La mine, femeia nu este o slăbiciune şi nu îmi dau viaţapeste cap pentru ea!”.

Pepe, şi ei au fost hotărâţi ca şi tine, dar s-au răzgândit!

De trei ori audivorţat Silviu Prigoana şi Adriana Bahmuţeanu şi de patru ori s-aurecăsătorit. Acum spun că se înţeleg de minune şi se iubesc cu atât mai mult decând în viaţă au apărut doi copii, însă în urmă cu câţiva ani ne terorizau înfiecare seară cu bălăcăreli care se întindeau până dimineaţă. S-au înjurat,s-au blestemat, s-au mahalagit ca la uşa cortului, iar acum sunt o familiefericită, din 2009 încoace nemaiexistând scandal conjugal în viaţa lor. Celpuţin, nu unul făcut în public.

“Topmodela” Andreea Tonciu şifotbalistul Nicolae Mitea s-au despărţit şi ei de nici nu mai ştiu numărulscandalurilor în care au fost implicaţi de-a lungul relaţiei lor de doi ani. Ea îl acuză că o bătea, el că îl înşală. Ea îşi lua bagajele săptămânalşi pleca la mama, iar el plângea pe la uşi şi o implora să se întoarcă. Acum olună se bălăcăreau în tabloide, acum se pregătesc să plece într-o vacanţăexotică.

Acumeste mămică responsabilă şi femeia unui singur bărbat, însă nu cu foarte multtimp în urmă, Andreea Spătaru se bătea în plină stradă cu iubitul Ion Cojocea, zis Boschet.Mai bine de trei ani a durat relaţia lor cu năbădăi, timp în care s-au iubit cupatimă, chiar şi cu pumni în cap căraţi la nervi. Din dragoste, desigur!

Chiardacă nu şi-au spălat rufele în public, Cabral şi Andreea au trecut şi eiprintr-o despărţire de câteva luni, iar în tot acest timp au jurat că nu se vormai împăca. Iată că în această vară s-au căsătorit şi sunt mai fericiţi caniciodată.

AndreeaRaicu şi Tudor Chirilă au stat despărţiţi doi ani şi fiecare şi-a refăcutviaţa cu altcineva, însă soarta i-a vrut împreună. Acum se iubesc, însă din când în când mai apar, pe blogurile personale,apropouri care ne duc cu gândul la probleme în Paradis.

DanielaGyorfi şi George Tal au pus punct relaţiei lor de iubire, însă dorinţa de afi părinţi i-a adus aproape unul de celălalt. Acum îşi cresc cu mare dragostefiica şi sunt convinşi că vor fi împreună toată viaţa.

Scandalul dintre Adelina Pestriţuşi Liviu Vârciu a ţinut multe luni prima pagină a ziarelor. Şi-au aruncatvorbe grele şi au divorţat la câteva luni de la nuntă, în viaţa apărând altepersonaje şi de câteva ori chiar au încercat să-şi mai dea o şansă unul altuia.Momentan sunt separaţi, însă nu contenesc să-şi facă, prin ziare, declaraţii dedragoste.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-05-08

Mai multe imagini:
Mult fum pentru nimic: se împacă şi Pepe cu Oana? Află care sunt cuplurile mondene legate de iubiri pătimaşe şi scandaluri monstruoase!
zoom
Mult fum pentru nimic: se împacă şi Pepe cu Oana? Află care sunt cuplurile mondene legate de iubiri pătimaşe şi scandaluri monstruoase!
zoomComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image