2017-01-24 15:18


''N-am nici o treabă cu Oana, femeia nu este slăbiciunea mea!'' Pepe nu vrea să calce pe urmele lui Prigoană şi să se împace cu fosta soţie

 |  17:38
''N-am nici o treabă cu Oana, femeia nu este slăbiciunea mea!'' Pepe nu vrea să calce pe urmele lui Prigoană şi să se împace cu fosta soţie
Ziua în care au semnat actele de divorţ a coincis cu ziua de naştere aei, iar el, combinaţie între latino-lover şi gentleman adevărat, i-a adus tortşi flori. Nu tu ceartă, nu tu scandal, nu tu reproşuri şi “să-mi daiblănurile”, “şi tu mie, maşina de spălat”. Nimic din toate astea nu s-aîntâmplat între Pepe şi Oana, iar unii ar putea crede că divorţul şi ceea ce seîntâmplă de câteva luni încoace sunt regii de-ale lor cumpărate de televiziunipe mulţi bani. A mai apărut în presă şi ideea că divorţaţii ar fi de faptîmpreună, iar mărturie în acest sens ar sta o înregistrare în care se aude ovoce alături de cea a lui Pepe, voce care ar semăna cu cea a Oanei. Cântăreţulinfirmă zvonurile şi ne-a declarat că Oana nu mai există pentru el.

Când toată lumea credea că s-au liniştit apele în cazul Pepe-Oana Zăvoranu,apare pe piaţa zvonurilor o altă bombă titrată cu litere de-o şchioapă în toatetabloidele: “Oana şi Pepe s-au împăcat!”. Sursa acestei idei este un site, www.express-press.ro, care a publicat oconvorbire între cântăreţ şi un ziarist, cel din urmă fiind cu urechile câtpâlnia când pe fundal se aude o voce de femeie ce pare izbitor de asemănătoarecu a Oanei. Atunci când Pepe este întrebat de ziaristul respectiv dacă s-aîmpăcat cu Oana şi dacă au făcut toată această regie pentru bani, Pepe spunedoar “fiecare crede ce vrea”. “Acea discuţie a fost o glumă de la cap la coadă,o băşcălie, nu este vorba despre nici o împăcare. O fată care era lângă mine aînceput să vorbească exact ca Oana, doar aşa, să ne amuzăm. Voi chiar credeţică e posibil să mă împac cu ea? Oricum, materialul apărut e scris la mişto.N-am nici o treabă eu cu Oana. Am divorţat, n-am mai vorbit cu ea. M-am calmatîn privinţa ei încă de când am plecat din casă, acum câteva luni. Nu mai existănici o posibilitate de împăcare, aşa să fie clar pentru toată lumea. Îl respectpe Prigoană, dar nu voi călca pe urmele lui. Nu voi face ce a făcut el când s-aîmpăcat şi a divorţat de Adriana de atâtea ori. Eu când am spus ceva, aşarămâne. Fiecare are slăbiciunea lui. La mine, femeia nu este o slăbiciune şi nuîmi dau viaţa peste cap pentru ea!”, ne-a declarat Pepe.

Amantul a stricat o căsnicie de opt ani

Apropiaţii au fost şocaţi de decizia celor doi de a divorţa pentru că,din afară, căsnicia lor părea una fără cusur. Oana şi Pepe se iubeau foartemult şi toată lumea credea că sunt suflete pereche care vor îmbătrâni împreună.Minunea a durat însă doar opt ani, pentru că Zăvoranca s-a îndrăgostit de alt bărbatşi a pus punct căsniciei cu Pepe. Acesta a înţeles că în inima soţiei sale numai este loc pentru el şi a acceptat, cu zâmbetul pe buze, divorţul, convinsfiind că poate cuceri oricând o femeie şi mai frumoasă şi mai devreme acasădecât Oana. Până acum nu s-a întâmplat acest lucru, însă Pepe este optimist căva găsi şi femeia care îl va face tătic.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639250-06-20Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image