2017-01-22 08:00

MONDEN


Nadine: “Vreau o nuntă simplă, fără show şi tort cu etaje!”. Cântăreaţa şi soţul ei nu vor ca petrecerea de pe 5 iunie să fie o corvoadă obositoare şi frustrantă

 |  19:28
Nadine: “Vreau o nuntă simplă, fără show şi tort cu etaje!”. Cântăreaţa şi soţul ei nu vor ca petrecerea de pe 5 iunie să fie o corvoadă obositoare şi frustrantă

Nadine,cunoscută tuturor ca mulatra de la “Şcoala Vedetelor”, se pregăteşte de nuntă,la nouă luni după ce a adus pe lume un băieţel. După ce în primăvara anuluitrecut, cântăreaţa a trecut prin emoţiile cununiei civile, acum artista cupielea de ciocolată va îmbrăca rochia de mireasă. Nu va fi o nuntă tipică devedete, cu mult fast şi sute de invitaţi, pentru că Nadine a ieşit din luminareflectoarelor şi vrea să se ţină la distanţă de această lume. Nici nu va îmbracatrei rochii de mireasă, nici nu va avea muzicălive la petrecere şi nici invitaţilor nu li s-a spus că trebuie să îmbracerochii cusute cu fir de aur. Simplitatea este cuvântul care caracterizeazăpetrecerea de nuntă pe care o vor avea Nadine şi soţul ei, avocatul DragoşApostolescu.

Nunta esteprogramată pentru 5 iunie, iar pregătirile sunt pe ultima sută de metri. Alături de naşii cuplului, Pepe şi Silvana Berciu, dar şiîn prezenţa celor 180 de invitaţi, Nadine şi soţul ei sunt convinşi că se vordistra pe cinste, chiar dacă nu se va întâmpla nimic ieşit din comun, pentru cănu şi-au dorit ca pregătirile să fie mai importante decât evenimentul în sine.Petrecerea de nuntă se va desfăşura la restaurantul “Loft”, locul preferat alcelor doi porumbei. “Am făcut un pact cu Dragoş, soţul meu, că organizareanunţii nu va deveni o corvoadă de care de-abia aşteptăm să scăpăm. Cunoscfoarte multe cupluri a căror organizare a nunţii le-a creat multă frustrare şioboseală. Abia aşteptau să treacă nunta pentru a se odihni. Ne-am promis că noivom fi relaxaţi, mai sunt câteva zile până la nuntă şi suntem foarte relaxaţi.Probabil că din cauza acestei relaxări, multe nu or să iasă, dar şi ce dacă?!”,spune Nadine, a cărei rochie de mireasă a fost creată de Doina Levinţa. “Am osingură rochie, asta şi pentru că, în mod deosebit, ne-am dorit o nuntă simplă.Nici eu, şi nici Dragoş nu simţim nevoia să facem show la nuntă. Vrem doar săne bucurăm de acea zi şi de faptul că cei ce ne iubesc vor fi acolo să sebucure pentru noi şi pentru mica noastră familie. Vom avea o nuntă urbană, cuDJ şi fără tort cu etaje, cu invitaţii electronice şi protocol black ţie. Nune-am pierdut în amănunte şi am vrut ca toţi cei care ne iubesc şi pe care îiiubim să afle cât suntem de fericiţi şi să cunoască mica noastră familie”, maispune Nadine. Valsul miresei se va ţine pe una dintre melodiile lor preferate:“Cântecul mirelui şi al miresei esteMichael Buble, “Save the last dance for me”, asta pentru că ne reprezintă cu adevărat şi mereune-am regăsit în el”, a mai adăugat, emoţionată, viitoarea mireasă. Printreinvitaţii la nunta lui Nadine se află şi câţiva colegi de-ai săi de la “ScoalaVedetelor”.

A slăbit 25 de kilograme după sarcină

La douăluni de când a născut, Nadine a luat măsuri în privinţa siluetei, pentru căacul cântarului arătă cu 25 de kilograme mai mult, situaţie imposibil deacceptat pentru mulatra care a avut dintotdeauna forme de invidiat. Cea carei-a demonstrat că se poate slăbi atât de mult a fost Nicoleta Luciu, un modelde urmat pentru Nadine, în lupta cu kilogramele aduse de sarcină. Pe lângădieta bazată pe carne şi lactate indicată de nutriţionişti, Nadine face foartemult sport, în fiecare zi, pentru a arăta perfect în rochia de mireasă.Cântăreaţa spune că dimineaţa face bodybuilding, iar seara excerciţii cardio,trei zile pe săptămână, însă are grijă să fie îmbrăcată lejer în fiecare zipentru a putea face abdomene şi fandări mai tot timpul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639247-05-02Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image