2018-12-11 18:02


Naomi Campbell va avea propriul reality show

 |  13:01
Naomi Campbell va avea propriul reality show

Naomi Campbell va avea propriul ei reality show. „I am Naomi” va fi produs cu ajutorul grupului Yahoo, iar în cadrul acestui show, mulatra va sta de vorbă cu unele dintre cele mai influente persoane din lume.

Reprezentanţii companiei americane spun că noul show, ce va fi difuzat exclusiv online, va fi "un serial original, produs de Yahoo Style şi prezentat de de super-modelul Naomi Campbell, care va intervieva unele dintre cele mai influente persoane din lume", informează dailymail.co.uk.

Naomi Campbell va fi prezentatoarea principală a emisiunii, dar şi producător executiv al acestui show online, care va fi difuzat de serviciul de streaming la cerere Yahoo Screen. Grupul Yahoo nu a anunţat deocamdată data la care va fi difuzat primul episod din noul serial.

Celebrul top model britanic nu se află însă la prima sa experienţă de actriţă. În trecut, ea s-a făcut remarcată în lungmetrajul "Girl 6", regizat de Spike Lee, în sitcomul "The Cosby Show" şi a fost prezentatoare a reality show-ului inspirat din universul modei, "The Face".

În 2014, presa americană a anunţat că Naomi Campbell va interpreta un rol important şi în noul serial TV al regizorului Lee Daniels, intitulat "Empire", care prezintă încercările prin care trec doi foşti parteneri de viaţă, interpretaţi de actorii Terrence Howard şi Taraji P. Henson, care conduc o casă de discuri specializată în lansarea de albume hip-hop.

Naomi Campbell este unul dintre cele mai cunoscute şi mai bine plătite top modele din lume şi a lucrat pentru mari creatori de modă precum Ralph Lauren, Versace şi Dolce & Gabbana. Ea s-a născut pe 22 mai 1970, la Londra. Naomi Campbell este de origine jamaicană cu rădăcini chineze, bunica ei din partea tatălui purtând numele de familie Ming.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-02

TAGURI: naaomi, campbell, reality, show, yahoo, persoane, influente
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...