2016-10-22 01:23

MONDEN


Naomi Watts o va juca pe „Prinţesa Inimilor”

 |  13:55
Naomi Watts o va juca pe „Prinţesa Inimilor”

Actriţa Naomi Watts o va interpreta pe marele ecran pe prinţesa Diana, în filmul "Caught In Flight", regizat de Olivier Hirschbiegel.

Filmul este produs de compania britanică Ecosse Films ?i va fi realizat pe baza unui scenariu scris de Stephen Jeffreys, potrivit Mediafax. Pelicula va prezenta ultimii doi ani din viaţa prinţesei Diana şi va descrie felul în care aceasta a reuşit să îşi găsească fericirea în viaţa personală după divorţul de prinţul Charles şi să devină una dintre cele mai renumite activiste din lume din domeniul acţiunilor şi programelor umanitare. Filmările vor debuta în acest an în Marea Britanie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-29

TAGURI: Naomi_Watts, Printesa_inimilor, film, rolComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Emily Blunt este ,,Fata din tren”. Filmul este bazat pe romanul fenomen care a şocat lumea Ecranizarea bestseller-ului omonim semnat de Paula Hawkins, care la nivel mondial s-a vândut în... 05 Oct 2016 | (0)
OUIJA, o incursiune în lumea spiritelor. Premiera în România a filmului are loc pe 28 octombrie Los Angeles, 1967. O văduvă introduce un nou număr în seria ei de mici scamatorii și... 10 Oct 2016 | (0)