2017-01-21 10:37

MONDEN


„Naşa”, confruntarea femeilor senzaţionale, la ProTv

 |  13:20
„Naşa”, confruntarea femeilor senzaţionale, la ProTv

O comedie de familie, o poveste clasică cu buni şi răi, un tablou cu personaje puternice. Acestea sunt premisele filmului „Naşa”, cel mai vizionat film din 2011 în cinema,producţie MediaPro Pictures, care va fi difuzată luni, 2 ianuarie, la ProTV începând cu orele 20.30.

Jennifer (Whitney Anderson), o profesoară americană de literatură stabilită în Bucureşti, pune bazele unui aşa-zis clan mafiot pentru a-i ţine piept lui Spanu – The Madfather (Alex Velea) şi pentru a-şi salva soţul, afaceristul Radu Prodan (Dragos Bucur), din închisoare.

Frumoasa femeie descoperă că e capabilă de lucruri uimitoare, ea devenind un adevărat lider, puternic şi fermecător în acelaşi timp, al unui grup de bărbaţi care o sprijină pe toate fronturile. De partea cealaltă a baricadei însă şi Spânu are o prezenţă feminină pe care se poate baza mai mult decât pe oricare dintre locotenenţii săi, pe Katia. Împreună cu Mănase ea formează trupa de încredere a interlopului şi îi rezolvă cele mai dificile cazuri, cei doi fiind chemaţi numai când toţi ceilalţi au eşuat. Katia este o altfel de femeie puternică: rece şi dură, fără scrupule.

Katia este interpretată de Cătălina Grama (Jojo), îndrăgita actriţă din Serviciul Român de Comedie, care aduce personajului său din „Naşa” un aer foarte sexy. Garderoba de care beneficiază fata rea este remarcabilă, cu multe lanţuri şi fermoare, iar Cătălina chiar a plusat, sugerând să aibă tatuaje! „A fost ideea mea să fiu tatuată în film, am zis că îmi adăugă duritate. Nu ştiu dacă a fost o idee bună, pentru că trebuie să stau mult mai mult la machiaj în fiecare zi! Mai ales desenul de pe spate, acela a durat jumatate de zi până să fie gata.

A ieşit absolut superb, dar a fost greu de filmat cu el; pentru că afară erau 40 de grade culorile se topeau şi curgeau, aşadar a trebuit să fie retuşat aproape la fiecare repetitie.”  Vor afla luni, 2 ianuarie, cine va ieşi învingătoare, profesoara elegantă sau mercenara sexy, la ProTv.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-13

TAGURI: Nasa, Jojo, confruntare, comedieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

PEPE
28 Dec 2011

tocmai l-am vazut aseara... un film de 2 bani!

Adauga un comentariu

Random image