2017-01-16 22:14

MONDEN


Natalia Barbu: “Când am venit eu în familia Sota era pace!”

 |  21:00
Natalia Barbu: “Când am venit eu în familia Sota era pace!”

La 32 de ani, Natalia Barbu se poate considera o prinţesă modernă, care l-a cunoscut pe prinţul din poveşti, au avut o nuntă de vis şi în curând vor deveni părinţi. Mai mult de-atât, fosta “împărăteasă” nu-i poartă sâmbetele actualei, ci i-a binecuvântat şederea pe tron şi se bucură pentru reuşita ei. Artista moldoveancă ne-a declarat că se înţelege foarte bine cu fosta soţie a “odoraşului” ei, Nicolae Sota, şi cu fiul acestora pentru că ea nu a stricat apele şi totul era decis atunci când a apărut în viaţa lor.

Divorţaţii mondeni ne-au obişnuit cu mahalagisme pe scările tribunalului, cu bălăcăreli televizate în care dezgroapă morţii căsniciei lor şi-şi reproşează unul altuia câte-n lună şi-n stele, afişând rufele murdare ale perioadei pe care au petrecut-o împreună. În familia Sota, însă, situaţia este cât se poate de neobişnuită. Sau normală, însă fiind atât de rară, normalitatea a ajuns să fie considerată o ciudăţenie. Nicolae şi Dana Sota au divorţat acum zece luni, după 28 de ani petrecuţi împreună, fără scandal, convenind de comun acord să păstreze o relaţie de prietenie şi respect reciproc. Deşi pregătise nunta cu o altă femeie, milionarul Sota s-a îndrăgostit nebuneşte de Natalia Barbu, pe care a cerut-o de nevastă în primăvară, a dus-o la altar în vară şi peste trei luni o va face şi mămică. Fosta soţie s-a numărat printre invitaţii de la nuntă, dar şi de la evenimentul monden în centrul căruia Natalia s-a aflat acum două seri. Artista de peste Pruta lansat videoclipul piesei “Do that thing”, iar fosta familie a soţului a ajutat-o să scape de emoţii. Atât Dana, cât şi Andrei, fiul de 24 de ani al expertei în înfrumuseţare şi al milionarului Sota, au făcut galerie de pe margine şi au aplaudat din tot sufletul prestaţia de pe scenă a Nataliei. “Dana Sota a fost şi la nunta noastră şi, având în vedere că ea şi soţul meu sunt în relaţii foarte bune, a venit şi ea să mă susţină şi mă bucur foarte mult. Şi Dana, şi Andrei sunt oameni extraordinari, ne înţelegem bine pentru că eu am venit în familia Sota unde era pace. Nu am venit într-un conflict. În luna de miere din Caraibe a fost foarte frumos, ne-am rupt de tot şi de toate, mai ales de  mizeriile care au apărut la adresa noastră”, ne-a declarat Natalia.

O gravidă în formă

Însărcinată în şase luni, Natalia Barbu radiază de fericire şi se bucură că sarcina i-a dat voie până acum să filmeze noul videoclip, dar şi să urce pe scenă cu ocazia lansării acestuia. Îmbrăcată într-o rochie scurtă care îi evidenţia picioarele de topmodel, artista moldoveancă a susţinut un recital live mai bine de o oră şi a ridicat invitaţii în picioare. “Mă bucur că băieţelul pe care îl port în pântece m-a lăsat să cânt, am avut o sarcină uşoară şi m-am îngrăşat şase kilograme care s-au depus doar în zona burticii. Voi munci cât se va putea. În mare parte muzica mi-o scriu eu şi având un ministudio acasă, o să creez. Am susţinut până acum concerte, dar din octombrie nu o să le mai accept. După ce nasc, o să-mi dicteze bebeluşul cât să stau acasă, cred că doar câteva luni. Nu mai mult, pentru că mi-ar fi dificil să mă rup de ce fac eu”, ne-a declarat Natalia care va apela la ajutorul unei bone pentru creşterea bebeluşului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-09-21

Mai multe imagini:
Natalia Barbu: “Când am venit eu în familia Sota era pace!”
zoom

TAGURI: Natalia Barbu, printesa, moderna, print, povestiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image