2017-01-16 17:22

MONDEN


Neozeelandezii au imaginaţie! Beau milkshake cu spermă de cal şi mănâncă scarabei în ciocolată

 |  17:56
Neozeelandezii au imaginaţie! Beau milkshake cu spermă de cal şi mănâncă scarabei în ciocolată

Neozeelandezii, mari amatori de sporturi extreme, audemonstrat că nu se tem să-şi asume riscuri nici în domeniul gastronomiei şi auinventat o băutură pe bază de lapte şi spermă de cal, inclusă în meniul unuifestival culinar ce va avea loc luna viitoare. Această specialitatefigurează la secţiunea "curiozităţi" a festivalului Wildfoods dinHokitika, o insulă din sudul Noii Zeelande. Vizitatorii vor putea să guste,totodată, scorpioni vii, scarabei în ciocolată şi larveprăjite. "Dupăasta, veţi fi la fel de viguros ca un armăsar", a declarat LindsayKerslake, un crescător de cai de curse, creatorul acelui milkshake.

Băuturacu spermă de cal, care va fi servită în cadrul acestui festival pe 12 martie, va avea trei arome: vanilie, ciocolată şi căpşuni. Întredouă înghiţituri, acest crescător de cai de curse le recomandă clienţilor să ia o înghiţitură dintr-o băutură energizantă.

Creatîn urmă cu 22 de ani, festivalul Wildfoods are ca obiectiv principal"deschiderea papilelor gustative" ale vizitatorilor către experienţegastronomice rustice şi insolite. Cele mai multe dintre preparate, precumfripturile din carne de porc mistreţ sau alte specii de vânat, sunt de obiceiapetisante, însă, în fiecare an, câteva preparate originale sunt incluse înmeniu pentru a pigmenta evenimentul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-06-11Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image