2019-03-25 08:07


Nepoatele lui ELVIS Presley, luate de Protecția Copilului. Vezi care este motivul îngrozitor!

 |  20:19
Nepoatele lui ELVIS Presley, luate de Protecția Copilului. Vezi care este motivul îngrozitor!

In varsta de 8 ani, Finley și Harper Lockwood, fiicele Lisei Marie Presley se afla acum in grija Protectiei Copilului din California, SUA, dupa ce fiica lui Elvis Presley a gasit materiale foto si video socante cu fetele in laptopul celui de-al patrulea sot al sau, respectiv tatal gemenelor, Michel Lookwood.

"Am atât de fost şocată şi oripilată, încât mi s-a întors stomacul pe dos”, a scris în declarațiile prin care înaintează divorțul de Michael Lookwood, fara a preciza despre ce fel de materiale foto si video este vorba.

Pe fir a intrat şi Departamentul de Investigaţii din Tennessee care analizează cazul. "Mi-e groază de ce alte lucruri s-ar mai putea descoperi", a mai spus Lisa, in varsta de 49 de ani acum.

Lisa Marie Presley s-a căsătorit cu Michel Lookwood în 2006 în Japonia. După ce a găsit imaginile compromițătoare, Lisa Marie Presley a anunțat autoritățile, iar Protectia Copilului din America a luat fetele, urmand ca in martie sa se decida daca acestea se intorc sau nu in familie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-02-17

TAGURI: nepoate, elvis presley, protectia copilului, gemene, Lisa Marie Presley
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...