2016-12-10 18:56

MONDEN


Nico: “Ca să câştig nu mă dau în lături de la nimic”

 |  15:12
Nico: “Ca să câştig nu mă dau în lături de la nimic”

Nico, Dan Helciug si Marcel Pavel vor fi prezenţi vineri în platoul emisiunii "O dată-n viaţă" unde fiecare dintre cele trei vedete va lupta pentru a aduce în atenţia publicul câte un caz social, care are nevoie de susţinere din partea românilor. Nico este încrezătoare în ceea ce priveşte apariţia ei la O dată în viaţă, în timp ce Dan Helciug nu se abate de la principiul care l-a consacrat pe piaţa muzicală din România. "Abia aştept să retrăiesc emoţia acestei emisiuni. Este un sentiment unic, nu degeaba acest program tv se numeşte astfel. Ca să câştig nu mă dau în lături de la nimic. De repertoriu nu mă tem, pentru că eu cânt de la romanţe la folcor. Cred în componenţa socială a acestui program şi ştiu că menirea mea, ca artist, este de a ajuta. Iar vineri seara am ocazia să fac acest lucru", a declarat Nico.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-11-10

TAGURI: Nico, Marcel PavelComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Nico Rosberg e noul campion mondial din Formula 1, la 34 de ani după ce tatăl său a triumfat în Marele Circ Nico Rosberg (Mercedes) a devenit ieri, în premieră, noul campion mondial în Formula 1. În... 27 Noi 2016 | (0)
Campionul mondial al Formulei 1 Nico Rosberg se retrage din activitate Campionul mondial al Formulei 1, germanul Nico Rosberg, şi-a anunţat, vineri, retragerea din... 02 Dec 2016 | (0)