2018-12-14 20:06


Nico vrea album cu muzică jazz

 |  21:00
Nico vrea album cu muzică jazz

Nico, artista care poate cânta orice gen muzical mai bine ca oricine, s-a aflat întotdeauna în topul preferinţelor publicului. Incursiunea pe care cântăreaţa a făcut-o printre diversele stiluri muzicale i-a adus fani de toate vârstele şi categoriile. Cu toate astea, interpreta şi-ar dori să încerce ceva nou în materie de muzică şi anume să-şi schimbe stilul. Cântăreaţa a mărturisit că ar vrea să cânte jazz şi poate chiar să scoată un album cu acest gen muzical.

“Aş încerca să fac însă un album de coveruri după piese ale anilor ’70-’80, cu sound-uri actuale. Cu părere de rău, nu cred că există compozitori care să îmi scrie muzica pe care mi-o doresc... Mai mult, m-am gândit să cânt jazz. Cred că este un stil care mă reprezintă şi îmi şi place. Nu ar fi exclus ca următorul album să conţină aşa ceva. De ce nu?  Mai ales că am fost întrebată de foarte multe ori de ce nu fac asta. Pentru cei care mă iubesc, o să încerc în viitorul apropiat să realizez acest lucru”, a declarat Nico.

Îşi doreşte o carieră internaţională

Pentru evoluţia sa artistică, Nico şi-ar dori o carieră internaţională, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul Innei sau al Alexandrei Stan. „M-ar face fericită să fiu cunoscută pe plan internaţional, pentru că eu ştiu că pot face mult mai multe lucruri, decât aici, în România. Anul trecut am participat la un festival în Turcia, dedicat împlinirii a 557 de ani de la Căderea Constantinopolului. „Festivalul s-a ţinut doar anul trecut şi a fost dedicat cântecului turcesc, la care au fost prezenţi 12 artişti din mai multe ţări. Eu am fost acolo cu Mirela şi Cornel Fugaru. Am cântat o piesă în limba turcă, intitulată «Ah, Istanbul», o melodie tristă care vorbeşte despre pierdere şi pe care am învăţat-o într-o lună şi jumătate. Am fost pe locul întâi în Turcia. A fost o seară superbă, îmi venea să plâng de fericire. Mi-am spus că este seara României. A fost o experienţă minunată”, a povestit Nico.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-18

TAGURI: Nico, jazz
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...