2017-01-20 22:17

MONDEN


Nicola, dependentă de Facebook

 |  21:00
Nicola, dependentă de Facebook

Tot mai multe persoane publice au devenit dependente de gadgeturi pe care nu se sfiesc să le folosească chiar şi atunci când sunt invitate la diverse evenimente. Dacă cele mai multe postează pe blog sau pe profilul de Facebook poze şi informaţii, unele preferă să fie mereu conectate pe chat cu admiratorii. Aşa se întâmplă şi în cazul interpretei Nicola, care a recunoscut că a renunţat chiar la a se mai uita la televizor, doar pentru a petrece ore în şir pe site-ul de socializare. Aceasta vorbeşte şi despre cum a hotărât să-şi petreacă vacanţa anul viitor.

Întoarsă din concediu, unde a mers împreună cu cei trei copii ai săi, Nicola mărturiseşte că de la anul nu vrea să mai procedeze ca anul acesta şi este hotărâtă să schimbe foaia. „Am mers în trei locuri diferite, pentru că fiecare dintre ei au vrut să ajungă într-un anumit loc, iar eu am fost nevoită să merg cu fiecare dintre ei şi nu cu toţi odată. De la anul, le iau bilete de avion şi să meargă în vacanţă singuri, că nu se mai poate“, spune Nicola.

Plăceri inseparabile

Chiar dacă pare greu de crezut, Nicola este una dintre persoanele care  îşi petrec majoritatea timpului liber la calculator. „Am două mari plăceri şi anume, călătoriile şi Facebookul. Pot să spun că sunt dependentă de Facebook, pentru că mi se pare foarte interesant. Acolo mă întâlnesc cu toţi prietenii mei din toate colţurile lumii. Aflu multe lucruri interesante şi pentru că nu mă pot întâlni cu toţi, atunci ţinem legătura în acest fel. Mai mult, în ultima vreme nu am mai avut timp să mă uit la televizor, pentru că am fost mai tot timpul plecată din ţară, pentru a susţine concerte şi atunci toate ştirile le aflu de pe Facebook. Este cel mai rapid şi lejer mod de a mai afla una sau alta despre lumea care ne înconjoară. Mi se pare interesant”, povesteşte interpreta Nicola.

Şi ei au aceeaşi pasiune

Fie că-şi verifică e-mailurile, scriu pe blog sau pe Facebook, ori pur şi simplu răsfoiesc paginile ziarelor mondene pentru a citi ultimele bârfe, vedetele din showbizul autohton sunt nedespărţite de telefoanele mobile  şi multe sunt cele care nu lasă nici o clipă telefonul din mână, chiar dacă se află în timpul unei întâlniri importante. Astfel că persoane precum Ilie Năstase, Laura Cosoi sau Mihai Mărgineanu se află printre vedetele autohtone care sunt văzute din ce în ce mai des cu telefonul în mână. Smiley nu se dezlipeşte de telefonul mobil nici măcar atunci când este invitat la vreo petrecere mondenă. Pe de altă parte, Celia, Mihai Mărgineanu sau Florin Grozea, de la Hi-Q, preferă să stea cât mai mult timp pe chat cu fanii şi prietenii.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-11-25

TAGURI: nicola, facebookComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image