2019-01-22 00:49


Nicolas Cage a primit îngrijiri medicale în Spitalul CF 2, unde filma pentru Ghost Rider 2

 |  19:29
Nicolas Cage a primit îngrijiri medicale în Spitalul CF 2, unde filma pentru Ghost Rider 2
Nicolas Cage a primit îngrijiri medicale înSpitalul CF 2 din Capitală, pentru o rană la picior provocată de cizmele pecare le-a purtat în timpul unor filmări la "Ghost Rider 2", care sedesfăşoară chiar în unitatea sanitară.

"Nicolas Cage avea o rană la picior dincauza cizmelor. A fost tratat şi şi-a continuat treaba. Platoul pe carefilmează este instalat chiar lângă Clinica de ortopedie", a declaratmedicul ortoped Bogdan Ionescu, de la Spitalul CF 2.

Actorul Nicolas Cage se află în Româniapentru filmările celui mai recent proiect al său, "Ghost Rider 2".Nicolas Cage s-a întors în Bucureşti, la sfârşitul lunii noiembrie 2010, pentrua filma în studio şi în mai multe locaţii din Capitală pentru producţia"Ghost Rider 2". Şi anul trecut celebrul actor a filmat în mai multelocuri din România.

La fel ca în primul film "GhostRider", rolul principal în "Ghost Rider 2 - Spirit of Vengeance"îi aparţine lui Nicolas Cage, avându-i alături de data aceasta pe ViolantePlacido ("Americanul") şi Ciaran Hinds ("Harry Potter şiTalismanele Morţii" şi "Va curge sânge"). Actorii români carejoacă alături de Nicolas Cage sunt Cristi Iacob, Valentin Popescu, Sorin Tofan,Constantin Puşcaşu şi Ioan Andrei Ionescu.

Pelicula este regizată de Mark Neveldine şiBrian Taylor, care au mai regizat împreună "Crank", "Crank: HighVoltage" şi "Gamer", şi este produsă de Sony Pictures.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-01-20
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...