2018-12-14 21:38


Nicolas Cage, arestat pentru violenţă domestică şi tulburarea liniştii publice

 |  10:25
Nicolas Cage, arestat pentru violenţă domestică şi tulburarea liniştii publice

NicolasCage a fost arestat vineri seară, în cartierul francez din New Orleans, după ceactorul, aflat în stare de ebrietate, a început să se certe cu soţia sa în faţaunei case, despre care credea că este cea pe care o închiriase.

Poliţiaa declarat că cei doi se aflau în faţa unei case despre care Cage spunea că aînchiriat-o. Soţia lui l-a contrazis,iar Cage a prins-o de braţ, după care actorul a început să lovească maşiniledin jur şi a încercat să se urce într-un taxi. Un poliţist a văzut căactorul este beat şi i-a spus să coboare din taxi, după care Cage a început săţipe la acesta.

Actorula fost arestat sub acuzaţiile de violenţă domestică, tulburarea liniştiipublice şi stare de ebrietate în loc public. Sâmbătă după amiază, actorul se afla în închisoareaOrleans Parish, iar un judecător stabilise cauţiunea la 11.000 de dolari.

Purtătorii de cuvânt aistarului nu au putut fi deocamdată contactaţi.

Cage merge frecvent în New Orleans, unde deţineo locuinţă şi unde a filmat diverse pelicule în trecut.

În ciuda faptului că esteunul dintre starurile cele mai mari de la Hollywood,Nicolas Cage a avut în ultima vreme multe probleme financiare. Astfel, în aprilie 2009,actorul a anunţat că a vândut un castel pe care îl deţinea în Germania pentrucă "nu şi-l mai putea permite" din cauza crizei economice. Totodată,la sfârşitul lui 2009, Cage şi-a vândut două dintre casele lui, aflate în New Orleans, pentru a-şiplăti o parte din datorii. De asemenea, la sfârşitul lui 2009, Cage figura cu datoriila Fiscul american în valoare de peste 6 milioane de dolari. În ianuarie 2010,o vilă pe care o deţinea în Las Vegas a fost vândută cu 5 milioane de dolari,pentru acoperirea unor datorii. În noiembrie anul trecut, Cage a fost somat săplătească suma de 2.511.605,74 de dolari unei bănci de stat din Nevada, baniireprezentând atât un împrumut, cât şi taxe neplătite şi comision pentruavocaţi, după ce şi-a recuperat o locuinţă vândută la licitaţie cu un anînainte.

În cei 20 de ani de carieră,Nicolas Cage a realizat peste 40 de filme, printre care se numără"Părăsind Las Vegas" (1995), care i-a adus un premiu Oscar pentruinterpretare, şi "Suflet sălbatic" (1990), în regia lui David Lynch,recompensat cu Palme d'Or la Festivalul de Film de la Cannes.

Anul trecut, actorul a filmatîn România pentru noul său film "Ghost Rider - Spirit of Vengeance",care va fi lansat în 2012.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...