2018-12-14 20:27


Nicole Cherry este Puffy în animaţia “Savva: Inimă de războinic”

 |  20:03
Nicole Cherry este Puffy în animaţia “Savva: Inimă de războinic”

Animaţia 3D “Savva: Inimă de războinic” aduce pe marile ecrane, din 11 decembrie, cele mai curajoase aventuri şi o călătorie interesantă până la capătul pământului. Povestea destinată celor mici i-a captat atenţia şi lui Nicole Cherry, care debutează astfel în dublajul de film, în interpretarea adorabilului personaj Puffy.

“Personajul este unul foarte amuzant. Am râs foarte tare la înregistrări şi m-am bucurat de fiecare secvenţă a sa, pentru că este o creatură mică şi draguţă, pe care cred că toată lumea o să o îndrăgească. (.) E destul de greu să te pui în pielea unui personaj şi fost nevoie să-mi schimb puţi până şi tonalitatea vocii”, spune Nicole. 

Povestea filmului este plasată într-o pădure fermecată, unde locuitorii au uitat de mult ce înseamnă pericolul, până când într-o zi armonia şi liniştea tuturor este distrusă de făpturi malefice care le atacă satul, anunţă distribuitorii filmului.  Savva, un băieţel ascultător de 9 ani, reuşeşte să scape şi să se ascundă de răufăcători. Acum, întreaga răspundere pentru salvarea familiei şi a prietenilor îi revine unui copil care trebuie să găsească o soluţie miraculoasă. Singur într-o pădure uriaşă, Savva va cunoaşte noi personaje fantastice şi îşi va face prieteni de nădejde. În drumul lor printre munţi, Savva şi Anggee o întâlnesc pe Puffy, o creatură mică şi roz, extrem de simpatică.

Pentru că se simte foarte singură şi parcă nu-şi găseşte rostul, Puffy îi imploră pe cei doi să o primească alături de ei. Uneori, din dorinţa de a se integra, micuţa scorneşte tot felul de poveşti care mai de care mai incredibile, până într-o zi când cea mai arzătoare dorinţă a ei va deveni realitate. Compania celor doi curajoşi eroi îi va demonstra că prietenia şi curajul sunt cele mai de preţ valori. 

.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-26

TAGURI: Nicole Cherry, puffy, Savva: Inimă de războinic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...