2018-11-19 07:14


Nicoleta Luciu, 600 de kilometri săptămânal pentru tratamente de celulită!

 |  15:47
Nicoleta Luciu, 600 de kilometri săptămânal pentru tratamente de celulită!
Livia Lixandru

Nicoleta Luciu face 600 de kilometri săptămânal pentru tratamente anticelulită. În ultimul timp, Nicoleta Luciu face mari sacrificii pentru a avea un trup impecabil şi mai ales pentru a scăpa de celulită. Luciu parcurge săptămânal peste 600 de kilometri, de la Miercurea-Ciuc la Bucureşti, pentru a urma tratamentul revoluţionar de radiofrecvenţă tripolară ce are menirea de trata şi preveni celulita.

Nicoleta Luciu s-a mutat recent la Miercurea-Ciuc, alături de soţul ei şi cei patru copii, tripleţii fiind înscrişi la grădiniţa de vară din oraş. În fiecare vineri dimineaţă, Nicoleta pleacă la Bucureşti unde se răsfaţă preţ de câteva ore la un salon unde are parte de tratamente de ultima generaţie. Printre acestea, şi radiofrecvenţa tripolară, atât varianta pentru ten, cât şi pentru corp. Tratamentul facial este ideal pentru riduri.  Radiofrecvenţa stimulează refacerea colagenului propriu şi implicit diminuează ridurile adânci, iar cele fine dispar. Efectul este de lifting instant. Mai mult, radiofrecvenţa este indicată şi tenurilor cu probleme, cu coşuri, ajutând la refacerea pielii.

Nicoleta adoră însă radiofrecvenţa tripolară corporală, ideală pentru tratarea celulitei şi pentru slăbirea localizată, dar şi pentru diminuarea vergeturilor şi prevenirea acestora. „Weekendul trecut la mare multe prietene, dar şi femei necunoscute, m-au întrebat ce anume fac de am abdomenul plat şi corpul atât de tonifiat. Le-am povestit despre Noblezza şi radiofrecvenţa tripolară. Au fost surprinse când le-am zis că bat atâta drum pentru tratamentele acestea, dar le-am asigurat că merită. Dacă locuiam în Bucureşti m-aş fi dus o dată la două zile la salon”, declară Nicoleta. Nicoleta Luciu este, de altfel, vedeta din România care îşi întreţine săptămânal tenul cu Intraceuticals, cel cunoscut drept tratamentul Madonnei. Intraceuticals este tratamentul pe care Regina Pop îl urmează înaintea oricărei apariţii publice. La fel procedează şi marile vedete de la Hollywood cu câteva ore înaintea ceremoniei Oscar, astfel încât pe covorul roşu să radieze de frumuseţe şi să fie admirate de publicul din întreaga lume.

Intraceuticals reprezintă cea mai recentă tehnologie în materie de tratamente de rejuvenare facială neinvazivă, ce constituie alternativa pentru clasicele tratamente de injectări cu acid hialuronic sau botox. Tratamentul constă în introducerea în derm (al doilea strat al pielii unde, în mod normal, niciun alt produs cosmetic nu ajunge, decât prin injectări) a unui cocktail de acid hialuronic, vitamine A,C şi E, şi antioxidanţi, prin intermediul oxigenului hiperbaric. Astfel se obţine o hidratare din interior şi un aport de vitamine şi acid hialuronic vitale pielii pentru a se menţine tânără.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-25

TAGURI: Nicoleta, luciu, 600, kilometri, saptamanal, tratamente, celulita, mircurea, ciuc, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...