2019-01-22 18:56


Nicoleta Luciu şi Oana Roman au trecut la cratiţă

 |  19:01
Nicoleta Luciu şi Oana Roman au trecut la cratiţă

Ajunse pe mâna lui Nea Mărin, Nicoleta Luciu şi Oana Roman au văzut ce înseamnă să munceşti pe brânci. Cele două vedete au lăsat fiţele deoparte, s-au înarmat cu multă răbdare şi hărnicie şi s-au pus pe treabă. Doar într-o zi, ele au făcut 100 de sandvişuri şi peste 20 de litri de ciorbă. Chiar dacă e obişnuită cu munca din bucătărie, având în vedere că e mamă a patru copii, fostul iepuraş Playboy şi-a depăşit însă recordul în zilele petrecute alături de Nea Mărin. Strict şi autoritar, el a supravegheat îndeaproape activităţile vedetelor, şi a sancţionat în stilul caracteristic nesupunerea acestora.

„Credeam că la mine acasă se gătește mult”, a fost concluzia la care a ajuns Nicoleta Luciu în urma efortului depus la filmările noului sezon „Poftiţi pe la noi!”, care va începe săptămâna viitoare la Antena 1. Odată intrată însă în bucătăria Fundației Bucuria Ajutorului, acolo unde zilnic 30 de copii nevoiași primesc o masă caldă și ajutor pentru teme, Nicoleta și-a dat seama cu adevărat ce înseamnă să gătești cantități foarte mari. Doar pentru o singură zi, Nicoleta și Oana Roman au pregătit nu mai puțin de 100 de sandvișuri și 25 de litri de ciorbă cu carne și cartofi. „Am tocat la ceapă de mă uitam apoi cruciș”, povestește Nicoleta, care a conștientizat cât de greu este să pui zilnic ceva pe masă pentru atât de multe suflete.

Cele două vedete au mers și la o fabrică de pâine, unde au muncit cot la cot cu angajații pentru a asigura așezământului produsele de panificație pentru cel puțin șase luni. În schimbul unei după-amieze petrecute frământând aluatul, cărând pâinea, feliind-o sau așezând-o în lăzi Nicoleta și Oana au primit un cadou-surpriză.

 

Oana Roman s-a ales cu îndeletniciri noi

Pentru Oana Roman, sarcinile la care a fost pusă au însemnat nu doar muncă pe brânci, ci și câteva premiere în ceea ce privește muncile dintr-o gospodărie. „Au fost multe lucuri pe care le-am făcut pentru prima dată în această emisiune. Am mânat o turmă de capre, am fost la fabrica de pâine și am lucrat efectiv cu muncitoarele de acolo, am fost la o seră de salată și ceapă și am plivit, am construit un cuibar pentru găini. Toate acestea au fost experiențe noi”, a povestit Oana, care spune că cele mai mari bătăi de cap i le-au dat caprele.

„A trebuit să le mânăm în staul, erau multe, iar distanța destul de mare. A fost destul de complicat, dar cu ajutorul colegilor am reușit până la urmă și ne-am și amuzat”, a mai spus prezentatoarea emisiunii „Star salvator” de la Antena Stars. Toată munca depusă de Oana a fost în folosul copiilor nevoiași ajutați de preotul Manuel prin intermediul Fundației Bucuria Ajutorului, iar ea are de gând să își ducă în vizită fetița, pentru o lecție veritabilă de omenie. „Atunci când Isabela va crește o voi duce să vadă realitatea vieții, ca să înțeleagă că unii oameni au lipsuri mari și trăiesc în sărăcie”, a declarat ea.

„Am învățat lecția smereniei, a umanității, a solidarității, a bunătății. Ceea ce fac părintele și preoteasa acolo este extraordinar, mai ales că și-au pus casa la dispoziție pentru a face acest așezământ. Copiii care vin acolo au o reală șansă să reușească ceva în viață primind sprijinul și ajutorul părintelui. Iar de la copii am învățat că poți zâmbi chiar dacă trăiești în cele mai grele condiții, iar asta a fost pentru mine o extraordinară lecție de viață”, a mărturisit Oana Roman. Alături de cele două vedete feminine, Liviu Vârciu şi Pepe vor deschide noul sezon al emisiunii „Poftiţi pe la noi!”. Filmările au fost realizate în Urlaţi, Valea Crângului, iar prima ediție a show-ului va fi difuzată luni și marți, de la ora 20.30.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-06

Mai multe imagini:
Nicoleta Luciu şi Oana Roman au trecut la cratiţă
zoom
Nicoleta Luciu şi Oana Roman au trecut la cratiţă
zoom

TAGURI: nea, marin, emisiune, poftiti, nicoleta, luciu, oana, roman, filmari, sarcini
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Braconier ucis de un porc MISTREŢ Acum 3 ore | (3)
Eveniment

loading...