2018-12-19 09:42


Nicoleta a născut trei copii sănătoşi. Bunicul Luciu a făcut cinste în cartier

 |  15:07

Deşi păstrează distanţă faţa de fiica lui şi de familia acesteia, Ion Luciu a fost emoţionat până la lacrimi atunci când prietenii din cartier l-au informat că Nicoleta a născut trei copii sănătoşi. Fericit, bunicul a cumpărat bere pentru toţi prietenii lui şi s-a mândrit că fata lui i-a dăruit trei nepoţei dintr-un foc, deşi este conştient că îi va vedea numai în reviste.

Pe 1 octombrie, Nicoleta Luciu a adus pe lume tripleţii Kim, Kevin şi Karoly, motiv de bucurie imensă pentru tăticul Zsolt, dar şi pentru bunicul Ion. Dacă iubitul Nicoletei a fost tot timpul alături de ea şi a avut grijă în toate cele nouă luni să nu-i lipsească acesteia nimic, tatăl actriţei de la Acasă TV a păstrat distanţa, aşa cum au convenit cu ceva timp în urmă. Din cauza neînţelegerilor mai vechi şi a pasiunii bătrânului pentru băutură, fetele Luciu au refuzat să mai ia legătura cu părintele lor şi au plecat de acasă împreună cu mama lor. De-a lungul timpului, i-au mai dat acestuia şanse să reabiliteze relaţia dintre ei şi să renunţe la băutură, însă Ion Luciu a preferat să rămână prieten cu Bachus, chiar dacă asta a însemnat pierderea familiei. Deşi la botezul nepoţelului cel mare a fost invitat, Ion crede că îi va vedea pe tripleţi doar în reviste. Cu toate acestea, a fost foarte fericit când a aflat că Nicoleta a dus sarcina la bun sfârşit şi că bebeluşii sunt sănătoşi. „A început să plângă atunci când i-am spus că a născut fiică-sa. Nu cred că era beat, ci foarte emoţionat şi tot zicea că s-ar duce la ea la spital, dar n-are bani de flori şi, oricum, nu crede că îl va lăsa cineva la ea în salon. Are câţiva prieteni pe aici de pe vremea când beau împreună toată ziulica, însă în ultimele luni nu prea l-am mai văzut beat şi nici în compania lor. S-o fi cuminţit, nu ştiu, dar, din toată sărăcia lui, a cumpărat o sticlă de bere la doi litri şi le-a dat ăstora pe aici să bea. I-a cinstit de fericire că are patru nepoţi acum. Se minuna şi el cum o fi putut Nicoleta să nască trei copii odată. Cică el ştia că e puternică, dar aşa plăpândă cum era înainte să rămână gravidă, nu se gândea că poate să ţină trei copii. E mândru, ce să zic, şi mi-a spus să-i opresc şi lui vreun ziar dacă apar poze cu copiii”, ne-a declarat o vânzătoare de ziare din zona Pieţei Moghioroş, acolo unde locuieşte Ion Luciu.

Caseta

Mătuşica a filmat naşterea

Iuliana, sora mai mică a Nicoletei, a fost alături de ea în sala de naşteri şi a imortalizat întregul eveniment. Prima care a venit pe lume a fost fetiţa, Kim, şi cea mai mare dintre tripleţi, 2,250 kg, urmată de cei doi băieţei, Karoly şi Kevin, 2,200 kg şi respectiv 2,100 kg. „În primul rând îi mulţumesc Nicoletei că a ajuns până în luna a nouă şi a adus pe lume trei copii frumoşi şi sănătoşi, sunt mândru de ea şi sunt foarte emoţionat şi fericit de fiecare dată când mă uit la micuţii noştri”, a declarat Zsolt. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-01-06

TAGURI: Nicoleta Luciu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...