2018-09-25 00:31


Nicoleta Luciu: Fac armată cu copiii mei!

 |  19:00
Nicoleta Luciu: Fac armată cu copiii mei!

La aproape 32 de ani, Nicoleta Luciu se simte o femeie mai mult decât împlinită şi fericită. Are patru copii, un soţ care o adoră şi care le asigură stabilitate financiară şi chiar dacă relaţia lor este una la distanţă, reuşesc să demonstreze tuturor că ochii care se văd doar în weekend nu se uită. Şi pentru că pe Zsolt îl vede doar două zile pe săptămână, în restul de cinci timpul său fiind ocupat în exclusivitate de cei patru copii, Nicoleta susţine că reuşeşte să le facă faţă doar stabilind pentru fiecare un program strict, ca la armată.

„Singurul lucru care s-a schimbat între mine şi Zsolt după căsătorie este faptul că amândoi purtăm verigheta. Nici nu ne mutăm împreună pentru că viaţa mea este aici, în Bucureşti, iar viaţa lui este la Miercurea Ciuc. Viaţa noastră comună este în weekend sau în vacanţe mai scurte în care plecăm din când în când. Nu ne putem muta împreună, iar atunci când ai o familie cu mulţi copii, îţi concentrezi atenţia asupra lor. Ca mamă, îţi ocupi 90% din timp cu ei, iar restul i-l dedici bărbatului. Ideea este că atunci când ne întâlnim în weekend ne concentrăm foarte mult asupra cuplului, iar în momentul în care Zsolt pleacă, mă concentrez asupra copiilor. În weekend se ocupă de copii mamele noastre sau bonele şi noi ne petrecem mai mult timp împreună. Relaţia noastră a funcţionat foarte bine la distanţă pentru că amândoi ne-am dorit o familie şi atunci când se întâmplă acest lucru, pui familia pe un piedestal”, spune Nicoleta. Fosta vedetă Playboy recunoaşte că este severă atunci când vine vorba despre educaţia copiilor: „De multe ori, sunt mai obosită decât copiii şi se întâmplă să adorm înaintea lor şi tocmai de aceea, când dau stingerea, aşa rămâne. Nu televizor, nu cântat, nu poveşti, nu nimic. Pe mine nu mă impresionează cu plansetele. Când este ora de somn, mergi în camera ta şi dormi. Dacă nu vrei să dormi, stai acolo. Te las singur în cameră şi eu am plecat în camera mea şi dorm. Eu nu ţin minte ca Zsolt să fi plâns vreodată atunci când l-am trimis la culcare. Trăim în secolul vitezei, nu avem timp de pierdut. Multe dintre treburile din casă ţi le faci atunci când dorm copiii, iar dacă stai după ei să adoarmă la 12 noaptea, când mai faci mâncare, când mai speli nişte haine, la cât te mai culci? La 2 dimineaţa? La ora 6.00 eşti în picioare, oricum, şi unde ajungi în ritmul ăsta? Lui Zsolt i-am făcut program de somn încă de când avea un an şi acelaşi lucru îl voi face şi cu tripleţii. La ora 20.00 trebuie să doarmă şi astfel voi putea avea şi eu timp şi pentru mine şi soţul meu, fără să stau cu stres că trebuie să mai fac una sau alta. La noi în casă, la ora 20.00 toată lumea sforăie. Fiecare trebuie să ştie că are un program care trebuie respectat. Fac armată cu ei şi nu se pune nimeni cu mine!”.

De bani gata şi nu prea

Chiar dacă şi-ar permite să le facă toate poftele, Nicoleta susţine că sub nici o formă copiii ei nu vor fi răsfăţaţi exagerat: „Toţi copiii mei, atât Zsolt jr. cât şi tripleţii, au câte un apartament şi maşini pentru când vor împlini 18 ani pe care Zsolt le-a dăruit. Este un ajutor pe care am vrut să-l asigurăm copiilor. Dacă ei vor dori mai mult, elicoptere, bărci sau altceva, vor trebui să muncească pentru asta. Indiferent cât de bogaţi vom fi, dacă vor o maşină de 2-300.000 de euro să şi-o cumpere singuri”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-05-14

Mai multe imagini:
Nicoleta Luciu: Fac armată cu copiii mei!
zoom
Nicoleta Luciu: Fac armată cu copiii mei!
zoom

TAGURI: nicoleta luciu, tripleţi, copii, zsolt, mama severă, armata, playboy
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...