2017-01-20 20:05

MONDEN


Nicoleta Luciu: „Mi se va spune femeia din plastic“

 |  21:00
Nicoleta Luciu: „Mi se va spune femeia din plastic“

Nicoleta nu a mai urcat pe scenă din februarie anul trecut, iar în urmă cu o lună a fost rugată de Adrian Pescariu să apară din nou pe scenă. Ea a fost plină de emoţii. Frumoasa brunetă a declarat că, după ce va strânge bani din modeling, vrea să înceapă o afacere cu copii. Mai mult, vedeta tv a mai spus că după ce va slăbi îşi va mări sânii şi va reveni pe scenă să... CÂNTE!

Nicoleta a fost întotdeauna o fire ambiţioasă, drept urmare, a ajuns acolo unde şi-a dorit. Are o familie frumoasă, a devenit una dintre cele mai apreciate actriţe din generaţia ei, însă, cu toate astea, este decisă să se întoarcă la prima iubire… muzica. Aşa că nu a stat cu mâinile în sân şi în prezent este pregătită să urce din nou pe scenă, dar, de data asta, nu doar în calitate de model. „Am semnat deja contracte şi revin la cântat, pe scenă. Vreau să-i mulţumesc domnului Radu Groza (foto medalion), pentru că a avut încredere în mine şi lui Mihai Alexandru, cu care de altfel voi colabora pe viitor. Voi veni cu multe surprize plăcute“, a declarat Nicoleta Luciu în cadrul emisiunii „Happy Hour”.

Îşi pune silcoane oricum

Actriţa are planuri mari acum la început de an şi nu vrea să piardă nici un moment timpul. Astfel că, după ce a dat jos kilogramele în plus acumulate pe timpul sarcinii, ajungând la 59 de kilograme, Nicoleta nu se opreşte aici. „Mai am şase kilograme de dat jos. Am avut 98 de kilograme. Acum, după câteva luni, am slăbit aproape 40 de kilograme. Nici nu am mai calculat. Eu mă simt bine la 53 de kilograme. Chiar dacă lumea îmi spune că am slăbit suficient, eu vreau să arăt ca un top-model. După cei mai mulţi oameni, ar trebui de acum să stau acasă cu bebeluşii. Vreau ca micuţii mei să fie mândri de mine. Indiferent că am pozat în reviste pentru bărbaţi. Vreau să spun că arăt bine şi pot să fac asta. Chiar dacă mi se va spune că sunt femeia de plastic, oricum îmi pun silicoane”, a mai adăugat ea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-10

Mai multe imagini:
Nicoleta Luciu: „Mi se va spune femeia din plastic“
zoom

TAGURI: Nicoleta Luciu, colaborare, Radu Groza, muzicaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image