2018-11-18 10:06


Niculina Stoican a trecut printr-o experiență TERIFIANTĂ: Era viteză mare, fum, am zis că leșin!

 |  13:55
Niculina Stoican a trecut printr-o experiență TERIFIANTĂ: Era viteză mare, fum, am zis că leșin!

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Niculina Stoican a trăit momente de groază zilele trecute, atunci când fiul său i-a făcut o farsă și s-a trezit în mijlocul unei curse de drift pe dealul Bucovățului din județul Dolj.

Invitată la Bucovăț HillClimb Challenge pentru a urmări cursele de viteză în coastă și drift de la tradiționalul eveniment organizat în Oltenia, Niculina Stoican nici nu se aștepta că va trăi una dintre cele mai mari spaime din viața ei. Fiul ei, Vlad Stănescu, bun prieten cu pilotul de drift cu același nume de la Rampage Team, Vlad Stănescu, a pus la cale întreaga farsă.

Interpreta de muzică populară s-a urcat în mașină, crezând că va face doar câteva poze pentru a-și promova noul brand de apă minerală, dar la scurt timp s-a trezit într-o cursă plină de senzații tari.

„Au spus să facem niște poze, apoi hai să îmi lege și centura, apoi să pun și casca, iar la scurt timp m-am trezit că mașina era la start. Nu a semănat cu nimic din ceea ce mă așteptam să văd eu la o mașină de curse. A fost o experiență terifiantă, timp de câteva minute, cât a durat cursa, am zis că leșin. Am crezut că mi-am pierdut vocea la cât am țipat”, a spus aceasta.

„Viteza era incredibil de mare, era mult fum și nu vedeam nimic, dar Vlad s-a dovedit a fi un pilot incredibil. Pentru acest sport e nevoie de mult talent, disciplină și putere de decizie pentru a face asta la viteze extrem de mari”, a adăugat Niculina Stoican după prima ei experiență la o cursă de drift chiar din dreapta pilotului.

Originar din Târgu Jiu, pilotul de drift Vlad Stănescu, unul dintre cel mai bine cotați drifteri din România, este bun prieten cu fiul cântăreței, pe care îl cheamă tot Vlad Stănescu. „Este amuzant. M-a văzut lumea aici la drift și lumea, auzind că va concura Vlad Stănescu, mereu mă întreabă ce a pățit fiul meu dacă a renunțat la școala din Anglia și s-a apucat de drift. Ei sunt doi buni prieteni încă de mici, iar celălalt Vlad e ca un copil pentru mine, a crescut sub ochii mei și sunt mândră că a ajuns un pilot atât de bun”, a mai afirmat cântăreața.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-09-23

GALERIE MEDIA


TAGURI: niculina stoican, drift, Bucovăț HillClimb Challenge, Vlad Stănescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SHARON GEORGE CREDIT
23 Sep 2017

Ai nevoie de un împrumut? oferim toate tipurile de împrumuturi la rata dobânzii de 3%. Dacă sunteți interesat, contactați-ne astăzi prin e-mail pentru mai multe informații. email: sharon_solution@hotmail.com
Random imageUltimele stiri


loading...