2017-01-24 07:08


Nota 10. Adela Popescu a scăpat de licenţă: „Am fost examinaţi patru ore”

 |  17:31
Nota 10. Adela Popescu a scăpat de licenţă: „Am fost examinaţi patru ore”

Adela Popescu este extrem de fericită pentru că atrecut cu brio de perioada examenelor şi a luat licenţa la UNATC, Facultatea deTeatru, Specializarea Artele spectacolului, cu nota 10. Munca depusă a fost unafoarte mare, astfel că satisfacţia este pe măsură: “Am terminat filmările la «Iubireşi onoare» cu nici o lună înainte de licenţă, am avut enorm de învăţat, atrebuit să recuperez şi cursurile la care nu am fost prezentă în timpul anului şi trebuia să prind din urmăcolegii care au ajuns zi de zi la şcoală”, povesteşte Adela. “Am stat zileîntregi la bibliotecă şi învăţam împreună cu colegii mei într-o cameră de cămina unuia dintre ei, era un cumul de informaţii şi învăţam unii de la alţii. Mi-aplăcut la nebunie perioada, dincolo de stres, faptul că m-am întors printrecolegi m-a făcut foarte fericită şi m-am simţit excepţional. Primul hop a fostspectacolul “Cameristele”,al doilea a fost examenul oral la Istoria teatrului universal şi românesc, iarastăzi am terminat susţinerea licenţei în faţa comisiei. Am fost examinaţi timpde patru ore şi sunt foarte fericită că am reuşit să obţin nota maximă”, adăugăinterpreta lui Carmen.

Părinţii şi iubitul ei, Radu Vâlcan, sunt foarte mândride reuşita Adelei şi au fost primii care au felicitat-o: “Mama era foartesperiată, pentru că a ştiut că intru în examen la ora 2.00 şi se făcuse ora 18.00şi nu primise nici o veste. Şi-a imaginat că se întâmplă asta pentru că mi-e ruşinesă îi dau o veste mai proastă. S-a liniştit când a auzit că am luat nota 10 şimi-a zis că este foarte mândră de mine. Iar tata… el încheia fiecare convorbiretelefonică cu «Ai grijă cu şcoala». Acum e tare bucuros”.

Adela şi Radu vor sărbători în vacanţa în careplănuiesc să plece în curând: “Ne-am dori să ajungem în Italia pe Coasta Amalfasau în Grecia”, adăugă Adela Popescu.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :639249-11-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image