2019-01-22 16:00


NOUĂ luni în DOUĂ minute - VIDEO EMOŢIONANT. Cum se transformă corpul femeii în cele nouă luni de sarcină

 |  14:05
NOUĂ luni în DOUĂ minute - VIDEO EMOŢIONANT. Cum se transformă corpul femeii în cele nouă luni de sarcină

Fotograful Armands Alps şi soţia sa, care locuiesc în Riga, Letonia şi-au dorit să imortalizeze într-un mod inedit perioada celor nouă luni de sarcină şi au făcut sute de fotografii pe care, mai apoi, le-au montat într-un video emoţionant. Astfel, au putut observa mult mai uşor cum s-a transformat corpul femeii în cele nouă luni de sarcină, iar filmuleţul va rămâne ca o amintire specială pe care i-o vor arăta şi celui mic, atunci când va creşte, mai ales că bebeluşul apare şi el, la finalul clipului care a strâns sute de mii de vizualizări pe Youtube.

Atunci când stai zi de zi lângă o femeie însărcinată este mai greu să observi evoluţia sarcinii sale şi te trezeşti că a venit momentul naşterii mai repede decât te aşteptai, însă privind din afară, altfel stă treaba. La acest aspect s-au gândit şi fotograful Armands Alps şi soţia sa şi, imediat ce au aflat că vor fi părinţi peste nouă luni, s-au pus pe treabă. Femeia gravidă a fost pozată zi de zi, îmbrăcată în aceleaşi haine şi stând în acelaşi loc din casă, până la finalul sarcinii şi chiar şi după aceea, cu bebeluşul în braţe. Toate pozele au fost strânse într-un colaj, filmuleţul emoţionant demonstrând cum se transformă corpul unei femei pe parcursul celor nouă luni în care poartă în pântece un copil.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2013-07-26

GALERIE MEDIA


TAGURI: video, noua, luni, doua, minute, emotionant, transforma, corpul, femeii, sarcina, armand, alps, letonia, youtube, fotografii, filmulet
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...