2018-12-12 06:00


Noutăţile lunii august la Nemira

 |  21:00
Noutăţile lunii august la Nemira

Editura Nemira anunţă cele mai noi volume lansate luna aceasta: trei cărţi numai bune de citit în vacanţă, la malul mării sau în vârf de munte.

„În lipsa iubirii”, de Paula Izquierdo

Lipsa iubirii înseamnă defect, greşeală, absenţă sau carenţă. În romanul extraordinar al Paulei Izquierdo, toate aceste aspecte ale fiinţei umane încap într-un compendiu al miilor de adevăruri relative.

“Inferno”, de Ellen Datlow

„Îmi plac povestirile şi nuvelele horror. Pentru mine reprezintă cele mai intense şi mai importante forme de literatură horror, întrucât, de cel puţin două sute de ani, proza scurtă s-a dovedit a fi un teren extrem de fertil pentru literatura sumbră care explorează profunzimile fricii şi ale răului ce pot sălăşlui în sufletele oamenilor”, spune Ellen Datlow.

 „Păcătos de sexy”, de Linda Francis Lee

Banala Jane Chloe Sinclai n-a fost niciodată rea... înainte să ajungă în braţele unui minunat necunoscut. Mai mult, lumea ei se dă peste cap cu totul în dimineaţa în care străinul cel senzual se dovedeşte a fi specialistul venit să salveze de la faliment canalul de televiziune la care ea lucrează.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-03-15

Mai multe imagini:
Noutăţile lunii august la Nemira
zoom
Noutăţile lunii august la Nemira
zoom
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...