2019-05-21 20:58


Nu se mai ASCUND! Smiley și Gina Pistol vor avea un COPIL!

 |  18:22
Nu se mai ASCUND! Smiley și Gina Pistol vor avea un COPIL!

Deși au făcut toate eforturile să își țină relația secretă, s-au înmulțit zvonurile care spun că Gina Pistol ar fi însărcinată, acum și unii apropiați par a confirma marea veste, anunță Evz.

Astfel, chef Cătălin Scărlătescu, care este foarte bun prieten cu Gina a dat de înțeles că frumoasa prezentatoare așteaptă o fetiță.

Totodată, la emisiunea pe care o moderează la Antena 1, Dan Capatos a spus și el despre posibilitatea ca Gina Pistol și Smiley să aștepte un copil.

”Să fie într-un ceas bun, înțeleg că s-ar putea să fie gravidă. Să facă o fetiță la fel de frumoasă ca ea”, a declarat prezentatorul de televiziune Dan Capatos în emisiunea sa, Xtra Night Show, potrivit libertatea.ro.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-28

TAGURI: smiley, gina pistol, insarcinata, copil, fetita
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
17 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri


STARBAG