2019-02-17 02:36


Nuami Dinescu, mărturisire surprinzătoare. Cine a salvat-o pe Tanța de INSOMNIE

 |  00:49
Nuami Dinescu, mărturisire surprinzătoare. Cine a salvat-o pe Tanța de INSOMNIE

Nuami Dinescu este convinsă că animalele au un rol special în viața ei și în viața oamenilor, în general. Actrița spune că una dintre pisicile sale, pe nume Wally, a vindecat-o de insomnie și a ajutat-o într-una dintre perioadele grele din viața sa.

”Se știe că pisicile curățesc locul. Câinii merg acolo unde e locul curat, în schimb pisicile curățesc locul. Wally cred că a venit în viața mea cu un scop. El m-a salvat de insomnie. Și eu, ca fiecare om, am avut perioadele mele mai zbuciumate. El a venit și s-a așezat fix pe pieptul meu, pe plexul solar. Și așa doarme de cele mai multe ori. Din momentul ăla, de când doarme pe mine, am scăpat de insomnie”, spune Nuami Dinescu în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor” de la Antena Stars.

Vedeta are 6 pisici și un cățel pe nume Lala, toate patrupedele fiind, după cum chiar ea mărturisește ”animale adunate la propriu de prin gunoaie”. Fiecare dintre animalele care locuiesc acum cu ea are câte o poveste impresionantă.

Despre felul în care a ajuns să salveze aceste animale, dar și despre cum au ajutat-o ele pe ea să treacă peste anumite momente dificile din viață, actrița Nuami Dinescu povestește pe larg în cadrul emisiunii ”Stăpânii vedetelor”, difuzată sâmbătă, de la ora 13.00,  la Antena Stars.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-04-27

TAGURI: nuami dinescu, insomnie, stapanii vedetelor
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CAMILA RODELA
17 Mai 2018

Buna ziua, prietenii mei sunt Camila Rodela si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele. (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS. (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI (
Random imageUltimele stiri

Gripa a mai făcut o VICTIMĂ Acum 13 ore | (0)
SănătateSTARBAG
loading...